ya yaaaapmaa zaten 3-4 gundur aklımda erikk kocaman kocaman yesıl erık tuza batırıp batırıp yemek vardı sımdı onu offf kocıse soylesem bulabılırmı kı acaba garıbım ıste :roflol:
eşim de fiyatı duyunca,onlar hormonlu diyo:roflol::roflol:
canım benim biz fiyattan dolayı kendimizi avutuyoz,sen de caktırma iştesempatiksalakcinnihayır değil mevsimin ilk eriği mersinde yetişiyomuş ama sırf aşerenler için getirmişler
hayır değil mevsimin ilk eriği mersinde yetişiyomuş ama sırf aşerenler için getirmişler
Selam kızlar sayfalar ilerlemiş baya bugün eşim hasta evde yatıyor o yüzden fazla giremiyorum topiğe..
Ay bende erik istiyorum ama tuz bize zararlı nasıl tuzlayacağız şimdiden onu düşünüyorum :roflol:
kontes26 ıstanbulun neresındeymıskaydirigubbakcemile3s yaa soylesene aldırayım
canım benim biz fiyattan dolayı kendimizi avutuyoz,sen de caktırma iştesempatiksalakcinni
Selam kızlar sayfalar ilerlemiş baya bugün eşim hasta evde yatıyor o yüzden fazla giremiyorum topiğe..
Ay bende erik istiyorum ama tuz bize zararlı nasıl tuzlayacağız şimdiden onu düşünüyorum :roflol:
canım okadarını görmedim canım çekmesin diye bakmadım bile tvye sadece duydum ama zengin kesim için bile diyordu spiker
ben yedim ama hiç tadı ve kokusu yok çileğin..nisan ayında kokulu cilekler cıkarerık pahalıysa bızım de canımız cılek ıster dımıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?