burada ozel ciftlikler var. hermevsiminde ne meyve sebze cikiyosa ciftlige gidiyon kendi ellerinle topluyosun parasini veriyon afiyetle yiyon:)hazirandakiraz oluyor mesela kiraz ciftligine gidicez esimle kirazlari gobisime dizecem:):)bebisim taze taze yiyecek
ben deeee...özellikle bu yaz meyveyle beslenicem resmenzemuszemusevet bıkana kadar yiycem ben yaaaaa
evet bıkana kadar yiycem ben yaaaaa
ben deeee...özellikle bu yaz meyveyle beslenicem resmenzemuszemus
en doğrusuda o olur zaten yazın çok zor geçecek bizim için tuzlu yiyipte şişmememiz lazım
serin serin karpuz peynir ekmek al sana sağlıkboshayallersmile
evet bol meyve sebzeyiyin kilo almassiniz kizlar
yazın en sevdiğim ögün zaten karpuz peynir ekmek cokacimcoooken doğrusuda o olur zaten yazın çok zor geçecek bizim için tuzlu yiyipte şişmememiz lazım
serin serin karpuz peynir ekmek al sana sağlıkboshayallersmile
ben simdiden götürüyorum dondurmaları,kızlar ya canımız cekcek böle anlatıyoz anlatıyoz vallabenneyaptımki:icecream::icecream:dondurma bideeee
:icecream::icecream:dondurma bideeee
ben simdiden götürüyorum dondurmaları,kızlar ya canımız cekcek böle anlatıyoz anlatıyoz vallabenneyaptımki
evettttttt
ama dondurmayıda heryerden yemeyelim kızlar dimi ama
ben salam sosis sucuk gibi şeyler yemiyorum katkı maddelerinden kaçıyorum yapabildiğim sürece
mesela dışardan bi döner yerim bildiğim yerden alırım ama dondurulmuş konserve şeyler yemem
hazır sütlerde bile vitamin yokmuş nerden bulcaz taze sütü yoğurduuu
gecen hafta askı memnuda bıhter almıs koca tabagı nasıl yıyordu cılegı yaaa okadar canım ıstedıkı((
evettttttt
ama dondurmayıda heryerden yemeyelim kızlar dimi ama
ben salam sosis sucuk gibi şeyler yemiyorum katkı maddelerinden kaçıyorum yapabildiğim sürece
mesela dışardan bi döner yerim bildiğim yerden alırım ama dondurulmuş konserve şeyler yemem
hazır sütlerde bile vitamin yokmuş nerden bulcaz taze sütü yoğurduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?