benimki 6 haftalıkkken doktor kalp atışını göstermişti canım
evet canim benim dr yeme dedi. icinde unpasturize yumurta olabilirmis. disarda satilan yapilan mayonesleri yeme dedi.
kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce
cikolata ye git görürsün kesin kalp atışını ben öyle yatım çünkü
evdekinede çiğ yumurta konuyo oda zararlı diyorlar
aaa son adet tarıhıne gore mıohaoldumsmile
keske senin istanbula gelme imkanin olsa ve ben seni unlu bi kokorecciye gotursem bak nasil beyeniceksin varya kiz omrumu yedin bugun hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gözükür tabi ben 6 haftalıkken göründü şimdi dahada bi belirgin olmuş çok güzel ya
benimde sata göre 9 haftayı geçmiş ama ultrasona göre 8+6 dedi
kusma yoksa nasil kilo veriyosunuz kizlar? yemek mi yemiyosunuz? valla ben anormal yemiyoruum ama kilomda artis basladi ufaktan kaydirigubbakcemile3
herseye yasak dıyorlar ya ne yıcezzzz
kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce
ayy o zaman gonlumu ferah tutayım gorunur nerdeyse 9haftalık olucak bızımkı de gerıden gelıyosa bıle 7bucuk 8haftalık fılan olur o da halıyle gozukur opuyorumnanaktan ilk bebek ilk heyecan cok degısık duygular bunlar yaaolumunekankayizsmile bı de duyduguma gore daha sonra sata gore tam oluyormus dogru mu bılıyomusun once gerıden gelıp sonra tam sata uyumlu gıdıyormusboshayallersmile
ee bana doktor asitli iç dedi soda kola felan kafam karıştı şimdi
mayonezi bende yiyirom patates kızartması ve mayonez vazgeçemem
evet canım 5 haftalıkken üstten hiçbişey göremedi alltan saddece keseyi gördü 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedim gittim üstten görün dü :CüvCüv:
oyoy şimdi şampiyon kokoreççide olsaydık varya iki yarım yerdımmm:)))))[/Q
ben 2 yarim ustune bi soslu midye tava offfffff ne giderdi beah :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?