2010 Ekim Anneleri

kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce

gözükür tabi ben 6 haftalıkken göründü şimdi dahada bi belirgin olmuş çok güzel ya
benimde sata göre 9 haftayı geçmiş ama ultrasona göre 8+6 dedi

keske senin istanbula gelme imkanin olsa ve ben seni unlu bi kokorecciye gotursem bak nasil beyeniceksin varya kiz omrumu yedin bugun hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim gecen yaz trdeyedik esim cok ozlemisti gitmedigi kokerecci kalmadi istanbulda:):)ama ben gitmedim tabi onunla cunku kokusundan tiksiniyorum birak kendisini gormeyi.
paca iskembe kokerec ciger kisacasi ben ET yemiyorum vegeteryanim. balik severim ama.

gözükür tabi ben 6 haftalıkken göründü şimdi dahada bi belirgin olmuş çok güzel ya
benimde sata göre 9 haftayı geçmiş ama ultrasona göre 8+6 dedi

ayy o zaman gonlumu ferah tutayım gorunur nerdeyse 9haftalık olucak bızımkı de gerıden gelıyosa bıle 7bucuk 8haftalık fılan olur o da halıyle gozukur opuyorumnanaktan ilk bebek ilk heyecan cok degısık duygular bunlar yaaolumunekankayizsmile bı de duyduguma gore daha sonra sata gore tam oluyormus dogru mu bılıyomusun once gerıden gelıp sonra tam sata uyumlu gıdıyormusboshayallersmile

ee bana doktor asitli iç dedi soda kola felan kafam karıştı şimdi
mayonezi bende yiyirom patates kızartması ve mayonez vazgeçemem

kızlar bu arada benım sata gore 8haftalık doktora gıttıgımızde 8 hafta 6 gunluk olcak karından usg de gozukur mu kalp atısları sızce

aaa görünüyooo,ben dün kahverengi akıntı çok geldi diye gitmiştim doktora,çok net gördüm,bayağa büyümüştü,bakmaya doyamadım..

aaa mayonesie cikolota zararli denilen ne varsa bir sure yemiyeceksiniz arkadaslar bir tarafiniz eksilmezkaydirigubbakcemile3

evet canım bebek arayı kapatıyo diyolar benim ilk gittiğim doktor bebeğim sata göre 6 haftalıkken 4 haftalık demişti ama şimdi kocamn olmuş bebğim 3 yada 4 gün oynuyo artık arasında sende muhakkak görürsün kalp atışlarını çok güzel bişe ya
bazen diyomki acaba bi ultrason makinasımı kiralasak canımız sıkıldıkça baksakkaydirigubbakcemile3

evet canım 5 haftalıkken üstten hiçbişey göremedi alltan saddece keseyi gördü 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedim gittim üstten görün dü :CüvCüv:

benım de 5 haftalıkken gıttık ustten kese bıle gorunmedı vajınal olarak gorundu kesecık mınnacıktı sımdı ben de bebegımı gorcegım gunu ıple cekıyorumm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…