2010 Ekim Anneleri

kizimiz olursa ismini kardelen koyucaz oglumuz olursa mert eren koyucaz insallah babamizla boyle kararlastirdik.

ben mayıs ayında gidicem.bu sene ısrarla dut yemek istiyorum nedensecokacimcoook

ah ah bende özledim köyümüüü

kaydirigubbakcemile3

ciddiyim ha

mangal kömüründen dolayı kanserojen madde içeriyomus.ama elektrikli ızgaralarda falan yagsız pişirebilirsiniz etlerinizi

o zaman normal odun alıp mangal yaparız bizde çareler tükenmezz:jeyyar:

sorma yandık azcım bırsey ısterızya bırsey olmaz:))))

evettttttt

cok az tadimlik yersiniz allahin izniyle birsey olmaz la mayonez yiyonuzda et mi yemiceniz:):)

eee oda doğruuuu

bizim ismimiz hem kız hem erkek için eşim çok önceden söylemişti ama ben şimdi ismiyle zikretmiyorum korkumdan azcık daha büyüsün o zaman isim bakarım gene belki başka bulurum

kızlar hepiniz akşam bu saatlerdemi giriyorsunuz
ben genelde gündüzleri girebiliyorum normalde bu saatlerde evde oluyorum ama bugün işteyim

Kızlar merhaba bı akcgundur gıremıyordum da dıkatımı bırsey cektı mangal neden yasak ben sımdı et yıyemıyorumda mangalı canım acaıp cekıyor ama ...tek guvencem oydu et bakımından neden yasakmıs

kızlar hepiniz akşam bu saatlerdemi giriyorsunuz
ben genelde gündüzleri girebiliyorum normalde bu saatlerde evde oluyorum ama bugün işteyim
benim belli olmuyo cnm,ne zaman müsait olursam.ben calışmıyorum.sen kaçıncı aya kadar calışacaksın.zor olmuyo mu hamilelikte iş?

hııım o zaman ne zaman denk gelirsek artık ben sabahtan akşama kadar burdayım da normalde yazamasamda online oluyorum

canım kendi işyerimiz o yüzden biraz rahatım ama çok zorlanırsam bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…