hımmmmm anladımmmm gercı bıu hafta sonu yıyecez hergun yemıcezkı :)
sigara içipte bırakan varmı kızlar
opuyorumnanaktanyerimseniben
sigara içipte bırakan varmı kızlar
ben hiç içmedim canımm
''yaz aylarında artan piknik alışkanlığını da
değerlendirerek, mangal kömürünün kimyasal maddeler
içerdiğini ve bu yüzden önerilmediğini açıkladı.''bu bir doktorun hamilelikte yapılmaması gerekenleri anlattıgı bir acıklamadan mangal ile ilgili olan bölüm..merak eden arkadaslar içina.s.
ben normalde kullanıyordum hamiş olduğumu öğrenince nasıl bırakacam derken şuan en büyük tiksintim oldu çok şükürrrr
ne guzel bırakman yanı tıksınmen ben kahvesız bı gun bıle gecıremezdım sımdı kahveyı ıcemıyorum mıgdemı bulandırıyo
tüp bebek canımmm
hıııı bi anda kafam karıştı biri daha vardı demi burda ikiz bekleyen yanlış hatırlamıyosam
ya ben bu siteyi nasıl buldum bilmiyorum iki ay öncesine kadar yumurtlamayı bilmezdim şimdi her konu hakkında bi fikrim var şaşırıyorum kendime ne çok şey öğrendim diye
Tatlım gunde bı kez ıc demır ılacı kullanıyorsan cay ıctıkten 2 saat sonra demır ılacını ıc ben cayı zaten sevmezdım arada bır ıcerdım sımdı sabahları kahvaltıda yarım su bardagı portakal suyu ıcıyorum okadar
:) ılgınc ..valla bende buaralar sadece zaytınyaglı yesıl fasulye ve lokma tatlısına sardım hamılelıgın ılk haftalarında tatlıdan nefret ederdım sımdı bayılıyorum[/QUOTE
ne güzel ya,zeytinyaglı taze fasulye olsa da yesekcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?