2010 Ekim Anneleri

''yaz aylarında artan piknik alışkanlığını da
değerlendirerek, mangal kömürünün kimyasal maddeler
içerdiğini ve bu yüzden önerilmediğini açıkladı.''bu bir doktorun hamilelikte yapılmaması gerekenleri anlattıgı bir acıklamadan mangal ile ilgili olan bölüm..merak eden arkadaslar içina.s.

Ben bebegımın hareketlerını herhalde ıkılı teste gıttgımde gorurum ..ozledım bazen aklıma en yakın hastane gıdıp bakmak gelıyor ama sabretmeye calsııyorum tekmelerını hıssetmeye baslasaydık bızımle olduklarını bılırdık..bu sekılde zaman cok zor gecıyor

sigarayi hayatimda 1kez denedim birdaha da ne denedim ne ictim cok igrencbirsey ya oksurte oksurte mahvetmisti beni 1 kere bile olsa.
dusunemiyorum uzun zaman icen insanlarin cigerleri nasil komur rengidir.

ben agustosta hamıleyken yıyordum hep hatta bıberlerıde komurun ıcıne atıp cıkarıyorduk oyleyıyordum oyoy yok yemem bı daha:1shok:

ne guzel bırakman yanı tıksınmen ben kahvesız bı gun bıle gecıremezdım sımdı kahveyı ıcemıyorum mıgdemı bulandırıyo

evet çok şaşırdım valla ne yalan söyliyim şuan bi sigara kokusu bide parfüm kokusuna tahammülüm yok
bende çay koliğim açık ama şekersiz içerdim biraz azalttım ama kesmedimm

Tatlım gunde bı kez ıc demır ılacı kullanıyorsan cay ıctıkten 2 saat sonra demır ılacını ıc ben cayı zaten sevmezdım arada bır ıcerdım sımdı sabahları kahvaltıda yarım su bardagı portakal suyu ıcıyorum okadar

kıslar sızede oluyormu sabah koltukta oturuyorum bırden burnuma parfum kokusu geldı ama nerden geldıgı bellı degıl :)))

tüp bebek canımmm

hıııı bi anda kafam karıştı biri daha vardı demi burda ikiz bekleyen yanlış hatırlamıyosam
ya ben bu siteyi nasıl buldum bilmiyorum iki ay öncesine kadar yumurtlamayı bilmezdim şimdi her konu hakkında bi fikrim var şaşırıyorum kendime ne çok şey öğrendim diye

:) ılgınc ..valla bende buaralar sadece zaytınyaglı yesıl fasulye ve lokma tatlısına sardım hamılelıgın ılk haftalarında tatlıdan nefret ederdım sımdı bayılıyorum

2 kişi daha var canımm
banada eşim doktorun yanına asıstan vercem senii
herseyı bılıyon:)))9

henüz başlamadım demir ilacına tahlilleri yeni yaptrdı doktor heralde hafta sonu verir artık
çaydan vazgeçemiyorum işte aslında doğru azaltmam lazım
bide işyerinde yemek düzenim var ama öyle portakal suyuda sıkamıyom tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…