:) ılgınc ..valla bende buaralar sadece zaytınyaglı yesıl fasulye ve lokma tatlısına sardım hamılelıgın ılk haftalarında tatlıdan nefret ederdım sımdı bayılıyorum
2 kişi daha var canımm
banada eşim doktorun yanına asıstan vercem senii
herseyı bılıyon:)))9
ne guzel bırakman yanı tıksınmen ben kahvesız bı gun bıle gecıremezdım sımdı kahveyı ıcemıyorum mıgdemı bulandırıyo
:) ılgınc ..valla bende buaralar sadece zaytınyaglı yesıl fasulye ve lokma tatlısına sardım hamılelıgın ılk haftalarında tatlıdan nefret ederdım sımdı bayılıyorum[/QUOTE
ne güzel ya,zeytinyaglı taze fasulye olsa da yesekcokacimcoook
GONDERIM TATLIM
erkekmi geliyo yoksa ben hala tatlı yemiyorummm
bende her akşam eşime bişe söylediğimde yine araştırma yapılmış diyo kim söyledi demiyo burdan alıntı yaptığmı biliyoooo:)))))
canım benim saol gödermiş kadar olduna.s.kayınvalideme sölesem yapar mı acep?GONDERIM TATLIM
afiyet olsun tatlımkıslar ben mama yiyip geliyorummm görüşürüzzz güzel annişlerrrr
sımdı benım esımı ıkı erkek kardesı var 3 kardesler ıkısınınde ıkıser tane kızları var ben acaba dıyorum benım kı erkekmı herkes oyle dıyor toplumsal bı baskıda olabılır tabııkıde ne bılım kız erkek hıc farketmıyor gercı..ben cok bekledım melegımı
sanırım o bilimsel bişiy değil canım,hurafe yani takılma.ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayseyi ,hesabı sanırımkaydirigubbakcemile3tatali yiyenin oglumu oluyormus???????/
sanırım o bilimsel bişiy değil canım,hurafe yani takılma.ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayseyi ,hesabı sanırımkaydirigubbakcemile3
az kaldı canım cinsiyetleri ögrencez inşallah,gösterirlerse tabi bebişler.gerci sen ABDdesin,orda nasıl söylüyorlar mı?
iyi valla ne olsuuun uyuyup kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
sizden ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?