2010 Ekim Anneleri

:) ılgınc ..valla bende buaralar sadece zaytınyaglı yesıl fasulye ve lokma tatlısına sardım hamılelıgın ılk haftalarında tatlıdan nefret ederdım sımdı bayılıyorum

erkekmi geliyo yoksa ben hala tatlı yemiyorummm

2 kişi daha var canımm
banada eşim doktorun yanına asıstan vercem senii
herseyı bılıyon:)))9

bende her akşam eşime bişe söylediğimde yine araştırma yapılmış diyo kim söyledi demiyo burdan alıntı yaptığmı biliyoooo:)))))

erkekmi geliyo yoksa ben hala tatlı yemiyorummm

bende her akşam eşime bişe söylediğimde yine araştırma yapılmış diyo kim söyledi demiyo burdan alıntı yaptığmı biliyoooo:)))))

sımdı benım esımı ıkı erkek kardesı var 3 kardesler ıkısınınde ıkıser tane kızları var ben acaba dıyorum benım kı erkekmı herkes oyle dıyor toplumsal bı baskıda olabılır tabııkıde ne bılım kız erkek hıc farketmıyor gercı..ben cok bekledım melegımı

Allah gönlüne göre versin canımm sağlıklı olsunda
benimde gönlümde kız var :ecrin_bebek:

selam kızlar opuyorumnanaktan
bugun ugrayamadım hic. az sonra da kayınvalidemler gelicek onları bekliyorum :)

benimde canim ilk haftalarda tatli istiyordu sonralari tuzlu istedi simdileri ise eksi istiyor eeeee bu durumda ne olcak:):)hurafe ya bunlar

az kaldı canım cinsiyetleri ögrencez inşallah,gösterirlerse tabi bebişler.gerci sen ABDdesin,orda nasıl söylüyorlar mı?

az kaldı canım cinsiyetleri ögrencez inşallah,gösterirlerse tabi bebişler.gerci sen ABDdesin,orda nasıl söylüyorlar mı?

cok zorlarsan soylerler doktoruna bagli. genelde 16inci haftayi bekliyorlar soylemek icin . daha erkenden 100% kiz yada erkek diyemedikleri icin.
ben doktorumu sykistiricam soylesin diye:)

iyi valla ne olsuuun uyuyup kalkıyorum kaydirigubbakcemile3
sizden ne haber?

iyi iyi bol bol uyu bugunleri aricaz:):)

kızlar hepinize ii akşamlar ben çıkıyorum tanıştığıma memnun oldum inş görüşürüz yine yarınn opuyorumnanaktan

kızlar hepinize ii akşamlar ben çıkıyorum tanıştığıma memnun oldum inş görüşürüz yine yarınn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…