hosbulduk canım nasılsınız bakalım. kasıntın harıc onu okudum gecmıs olsun.
günaydın kızlar bende hastayım işe bile gidemiyorum.grip oldummmm.annecim bakıyor.inşaallah bir an evvel kalkarım ayağa.siz nasılsınız kızlarr
günaydın kızlar bende hastayım işe bile gidemiyorum.grip oldummmm.annecim bakıyor.inşaallah bir an evvel kalkarım ayağa.siz nasılsınız kızlarr
iyiyim canım ya nolsun dünde boyun ağrım vardı :) hergün biyerlerim ağrıyo bakalım.işle ilgili ama benim bu boyun ağrısı.bide akşam erkenden uyuyorum akannehir onun dışında iyiyim çok şükür.sende nevar ne yok bebişin nasıl
ıyıyım canım ıyıyım. boyle habersız hıc gıtmemıstım ama dun sabah 7 de gıttım bı daha gec geldım eve. gorumcemın kocasını hasta ya yıne doktorlardaydılar dun ben de kızlarını baktım orda. o yuzden gıremedım ıyıyım sorun yok sızler nasılsınız?
tşk canım bende araştırmıştım biraz.tehlikeli bir durum yok gibi
bi sürü saçma sapan rüyalar gördüm karışık bişeler görüyorum uyanıyorm bidaha hemen dalıyorum sora gene karmakarışık uyanıyorm kötü bi sabahtı pooffff
dudu geçmiş olsun yat dinlen bol bol
balum hanım nerdesin sen merak ettik alsanaalsanasmile
aynen bende karısık tuhaf ruyalar goruyorum. gorumcem dedı kı hamılelıgın ılerledıkce daha cok gorcen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?