2010 Ekim Anneleri

günaydın kızlar bende hastayım işe bile gidemiyorum.grip oldummmm.annecim bakıyor.inşaallah bir an evvel kalkarım ayağa.siz nasılsınız kızlarr

hosbulduk canım nasılsınız bakalım. kasıntın harıc onu okudum gecmıs olsun.

iyiyim canım ya nolsun dünde boyun ağrım vardı :) hergün biyerlerim ağrıyo bakalım.işle ilgili ama benim bu boyun ağrısı.bide akşam erkenden uyuyorum akannehir onun dışında iyiyim çok şükür.sende nevar ne yok bebişin nasıl

günaydın kızlar bende hastayım işe bile gidemiyorum.grip oldummmm.annecim bakıyor.inşaallah bir an evvel kalkarım ayağa.siz nasılsınız kızlarr

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine .havada hastalığa çok müsait.burası bi sıcak bi soğuk.şaşırıyoum valla.

gecmıs olsun tatlım ben ıyıyım dıkkat et kendıne.

ben de ıyıyım bebıste ıyı sanırım:) bayadır goremedık ama gorecegız inş. senın bebıs nasıl?

kızmadın değil mi ensene tokat attım die kaydirigubbakcemile3:kedi: kaydirigubbakcemile3

tşk canım bende araştırmıştım biraz.tehlikeli bir durum yok gibi

ii tatlm bnm..sevindim böyle olmasına...benimde kıza hamileyken bacaklarımda olmuştu kaşıntı...öyle tatlı kaşınıyordu ki bazen kendimi alıkoyamaz kanatırdım bacaklarımı o derece-tatlicadiarzu-....doğumdan sonra geçti şükürler olsun..

bol bol su iç bitnm...daha çabuk atlatmak için....geçmiş olsun..rabbim şifalar versin inşallah..opuyorumnanaktan

bi sürü saçma sapan rüyalar gördüm karışık bişeler görüyorum uyanıyorm bidaha hemen dalıyorum sora gene karmakarışık uyanıyorm kötü bi sabahtı pooffff

bi sürü saçma sapan rüyalar gördüm karışık bişeler görüyorum uyanıyorm bidaha hemen dalıyorum sora gene karmakarışık uyanıyorm kötü bi sabahtı pooffff

aynen bende karısık tuhaf ruyalar goruyorum. gorumcem dedı kı hamılelıgın ılerledıkce daha cok gorcen.

sağolun kızlar.dinlenmeye çalışıyorum.o yüzden işe gitmiyorum.ama hava ankarada 1-2 gün çok kötüydü.okula giderken üşüttüm sanırım.şimdi ıhlamur ve limonla ayağa kalkmaya çalışıyorum.sizde ii bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…