günaydın anneler, günaydın bebişlerrrrr..... nasılız bugün?
günaydın can kuşlar-prenseslerrr.............
ya bu mıde bulantılarını nasıl atlatıyosunuz ben kotuyum yaaaa
sağolun kızlar.dinlenmeye çalışıyorum.o yüzden işe gitmiyorum.ama hava ankarada 1-2 gün çok kötüydü.okula giderken üşüttüm sanırım.şimdi ıhlamur ve limonla ayağa kalkmaya çalışıyorum.sizde ii bakın kendinize
aynen bende karısık tuhaf ruyalar goruyorum. gorumcem dedı kı hamılelıgın ılerledıkce daha cok gorcen.
günaydın günaydın hoşgeldiniz a.s.a.s. keyifler yerinde kanımcazemuszemus
cnm bnm geçmiş olsun salgın dikkat et kendinee:1hug:
ben dün hematologa gittim şekerler. dr.um bi göster demişti kan değerlerini. anemi var ya bende. dr. 9,8 hemoglobine normal dedi. ama demire başlanacak 12. haftada tabii. sonrada ara ara ölçüm yapılıp takip edilecek. düşüş olabilir, kan takviyesi gerekebilir dedi... onun dışında ne sıcak kanlı dr.lara denk geliyorum ben ya... çok ilgilendi yazık, bilinçli olmanız ne kadar güzel, ben h,ç denk gelmedim taşıyıcı olupta bana sonuç gösteren gebe dedi. bide egede doç. adam zemuszemus
ben dün hematologa gittim şekerler. dr.um bi göster demişti kan değerlerini. anemi var ya bende. dr. 9,8 hemoglobine normal dedi. ama demire başlanacak 12. haftada tabii. sonrada ara ara ölçüm yapılıp takip edilecek. düşüş olabilir, kan takviyesi gerekebilir dedi... onun dışında ne sıcak kanlı dr.lara denk geliyorum ben ya... çok ilgilendi yazık, bilinçli olmanız ne kadar güzel, ben h,ç denk gelmedim taşıyıcı olupta bana sonuç gösteren gebe dedi. bide egede doç. adam zemuszemus
bu arabayı almayı düşündüm fakat fiyatı fiat biss marka çokomel arabadan daha pahalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benimde çok midem bulanıyodu.ama kendiliğinden azaldı.sabır tatlım .başka çaresi yok pek
ne görüyosun balum.ne kadar tedirginiz değil mi
gene kan tahlili olacak kan az diyolar habire 2koca tüp kan alıyolar pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?