2010 Ekim Anneleri

cnm bnm geçmiş olsun salgın dikkat et kendinee:1hug:

günaydın günaydın hoşgeldiniz a.s.a.s. keyifler yerinde kanımcazemuszemus

öyle öyle cnmcmmkaydirigubbakcemile2Allahım bozmasın inş... bnde mide bul hiç yok bide bnm yavrular ikiz herkesin farklı farklı mide bul yaşayan ark.Allahımmm sabır versinn gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ben dün hematologa gittim şekerler. dr.um bi göster demişti kan değerlerini. anemi var ya bende. dr. 9,8 hemoglobine normal dedi. ama demire başlanacak 12. haftada tabii. sonrada ara ara ölçüm yapılıp takip edilecek. düşüş olabilir, kan takviyesi gerekebilir dedi... onun dışında ne sıcak kanlı dr.lara denk geliyorum ben ya... çok ilgilendi yazık, bilinçli olmanız ne kadar güzel, ben h,ç denk gelmedim taşıyıcı olupta bana sonuç gösteren gebe dedi. bide egede doç. adam zemuszemus

günaydın güzel annişleerr opuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım. balum hoşgeldin dün meraklandırdın bizi kaydirigubbakcemile neyse iyiysen sorun yok.

duduuu geçmişler olsun bakalım. gülayşecim sana da geçmiş olsun. sürdüğün kaşıntı kreminin içeriğine dikkat et canım. gebelikte kullanılabilir mi bakmışsındır umarım..

kızlar niye gerginsiniz anacım siz bu kadar... herşeyiniz tam takır yolunda... yapmayın ya!!! benim biopsim var, onun düşük tehlikesi var, onu geçtim olumsuz sonucu var. onuda geçtim polip çıktı başıma onu aldırıcam....ay ne derdi olanlar var tabii, benimkinin dermanı var ama...
yapmayın ne olur, mutlu olun bebek artık duymasa bile yaşıyo herşeyi sizle bir...

bu arabayı almayı düşündüm fakat fiyatı fiat biss marka çokomel arabadan daha pahalı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnmcm herkeste vr bu anemi yaa bnmde en son 11,3 bn dahiliyeye bi gitcem bakalım hafta sonu inş. düzelir bn şimdiden kullamnıyorum demir hapııkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…