cnmcm herkeste vr bu anemi yaa bnmde en son 11,3 bn dahiliyeye bi gitcem bakalım hafta sonu inş. düzelir bn şimdiden kullamnıyorum demir hapııkaydirigubbakcemile5
benim normalde 11 di tatlım. şimdi 9,8 :))))
ya bu mıde bulantılarını nasıl atlatıyosunuz ben kotuyum yaaaa
Günaydın kızlar..Kayınvalidem geldi sabah güzel bir kahvaltı hazırladı...çarşambaya kadar raporluyum...biraz tembellik fena olmaz...:)))
günaydın güzel annişleerr opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım. balum hoşgeldin dün meraklandırdın bizi kaydirigubbakcemile neyse iyiysen sorun yok.
duduuu geçmişler olsun bakalım. gülayşecim sana da geçmiş olsun. sürdüğün kaşıntı kreminin içeriğine dikkat et canım. gebelikte kullanılabilir mi bakmışsındır umarım..
Günaydın kızlar..Kayınvalidem geldi sabah güzel bir kahvaltı hazırladı...çarşambaya kadar raporluyum...biraz tembellik fena olmaz...:)))
yaa minnoşlar alıyo sanırım:)))))))))
cocuk bebek karısık. bı yere gıdıcem gıdemıyorum.
evet bende 13,6 dan 12,9 a dustum.
ah canım benim elimizde olmadan gergin uyuyoruz galiba.hele ben bi de grip olunca daha bir rahatsız uyuyorum 2 gündür
benim normalde 11 di tatlım. şimdi 9,8 :))))
evet bende 13,6 dan 12,9 a dustum.
ne düştü ben anlamadım
günaydın canım nasıl oldun kanaman var mı hala?
benim bile iki senedir devamlı kan sayımlarında fazla çıkarken sonuçlarım ki hatta en son hamile kalmadan önce yaptırmıştım iyiydi. hamileliğin ikinci ayında hemen azalma olmuş bile kan oranında. halbuki regl bile olmuyoruz artıkın..
öle malesef ne tstleri cnm onlar:hulya:
ayy düşüyo demekki inş. 3 4 aydır içtiğim ilacın faydası olurda düşük çkmaz:hulya:
grıpken hamıle olmasanda tuhaf ruyalar goruyo ınsan bı de hamılelık eyvahkaydirigubbakcemile3
kan ve pregestan çok düşük onlara bakılcak tekrar
sorada bebemi görmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?