2010 Ekim Anneleri

gunaydın canım nasılsın?

Balum alah suklur ıyı olmaya calısıyorumm canım sen nasılsın sempatiksalakcinnihiç bir iş yapamıyorum deterjan kokularıdan dolayı ne bulasık ne çamasırrrr ..Havaaaa çokk sogukkkkk bu ara demiiiiii martta kış yaptıı rizeeee

hakkaten cok soguk. esımın koyunde kar yagdı dun oncekı aksam. babamların orda yagmamıs yengeme sordum da. dun bıraz ıyıydı de bugun sanırım yıne soguk

ay izmirde buz.... dün gündüz tişörtleydim... akşam bir soğuk geldi... atkı berelik inanın...

demekki heterozigot pozitiflermiş esengülüm
böyle anne babalaın %25 ihtimalle negatif çocukları olma ihtimali vardır
ama her ikisi de negatif olan anne ve babanın kesinlikle pozitif çocuğ olamaz

kızlar hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz?ve ne biliyorsunuz?ben pek bilmiyorum..

canım yoga değil de egzersiz hakkında bilgi topluyorum şimdi kaydirigubbakcemile2 bebeğim tv de izliyordum da hareketleri aklımda tutamıyordum. onu da milupanın sitesinde buldum. haftaya cuma doktordayım, soracağım ve uygunsa başlayacağım. yürüyüşlere başladım şimdiden..

dedim test mi yaptıracak :) şaşırdım...

yok canım test ıcın 11. 14. haftalar arası gel dedı ya. ben kontrol ıcın gıdıcem ayın 2 sınde dusunuyorum zaten ıstanbul bıletımı alıyorum bu hafta:) ayın 12 13 yada 14 unde ıstanbuldayım:):)

evet bebege 1 yasına kadar zararlı bılıyom bunu da duymustum.

benım esım de 0 pozıtıf. ben a pozıtıf:):)

aaa bende a pozitif eşim 0 pozitif

yok canım test ıcın 11. 14. haftalar arası gel dedı ya. ben kontrol ıcın gıdıcem ayın 2 sınde dusunuyorum zaten ıstanbul bıletımı alıyorum bu hafta:) ayın 12 13 yada 14 unde ıstanbuldayım:):)

evet 11 14 arası gelin diyolar

ya yogayı çok tavsiye ediyorlar ama hiç bilgim yok..Hafta sonu eşim Ankara'daki yerleri araştırayım dedi..bakalım..doktordan izin çıkarsa ben istiyorum..

ya yogayı çok tavsiye ediyorlar ama hiç bilgim yok..Hafta sonu eşim Ankara'daki yerleri araştırayım dedi..bakalım..doktordan izin çıkarsa ben istiyorum..

internetten baktın mı canım. malum derya deniz, her konuda bilgi bulunuyo. ankaradaki merkezleri de bulabilirsin..

rh faktörü genetik olarak 2 şekilde bulunabilir genlerde
Rr ya da RR olarak bu genlere sahip kişilerin kan grupları pozitif olarak görünür, bir tane bile büyük R olması o kanı pozitifleştirir ama ikisi de küçük r olursa kan grubu negatif olur. harflerin büyüklük ve küçüklüğü aynı olursa homozigot, olmazsa heterezigot denir. yani rr ve RR homozigot Rr hetero zigot. annede babada Rr olursa hem anneden hem babadan r gelme ihtimali yani çocoğun negatif olma ihtimali %25tir. Pozitif olma ihtimali ise %75. biraz uzun ve karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…