gunaydın canım nasılsın?
Günaydınn güzell ekim annelerii opuyorumnanaktan
ben 2 nısanda dusunuyorum bakalım.
Balum alah suklur ıyı olmaya calısıyorumm canım sen nasılsın sempatiksalakcinnihiç bir iş yapamıyorum deterjan kokularıdan dolayı ne bulasık ne çamasırrrr ..Havaaaa çokk sogukkkkk bu ara demiiiiii martta kış yaptıı rizeeee
Balum alah suklur ıyı olmaya calısıyorumm canım sen nasılsın sempatiksalakcinnihiç bir iş yapamıyorum deterjan kokularıdan dolayı ne bulasık ne çamasırrrr ..Havaaaa çokk sogukkkkk bu ara demiiiiii martta kış yaptıı rizeeee
kız ne düşünüyosun sen????
doktor kontrolumu:):) doktor bana bıraktı da:)
kızlar hamile yogası hakkında ne düşünüyosunuz?ve ne biliyorsunuz?ben pek bilmiyorum..
dedim test mi yaptıracak :) şaşırdım...
demekki heterozigot pozitiflermiş esengülüm
böyle anne babalaın %25 ihtimalle negatif çocukları olma ihtimali vardır
ama her ikisi de negatif olan anne ve babanın kesinlikle pozitif çocuğ olamaz
evet bebege 1 yasına kadar zararlı bılıyom bunu da duymustum.
benım esım de 0 pozıtıf. ben a pozıtıf:):)
yok canım test ıcın 11. 14. haftalar arası gel dedı ya. ben kontrol ıcın gıdıcem ayın 2 sınde dusunuyorum zaten ıstanbul bıletımı alıyorum bu hafta:) ayın 12 13 yada 14 unde ıstanbuldayım:):)
canım yoga değil de egzersiz hakkında bilgi topluyorum şimdi kaydirigubbakcemile2 bebeğim tv de izliyordum da hareketleri aklımda tutamıyordum. onu da milupanın sitesinde buldum. haftaya cuma doktordayım, soracağım ve uygunsa başlayacağım. yürüyüşlere başladım şimdiden..
yok canım test ıcın 11. 14. haftalar arası gel dedı ya. ben kontrol ıcın gıdıcem ayın 2 sınde dusunuyorum zaten ıstanbul bıletımı alıyorum bu hafta:) ayın 12 13 yada 14 unde ıstanbuldayım:):)
aaa bende a pozitif eşim 0 pozitif
evet 11 14 arası gelin diyolar
benim test için günüm 23 Mart en erken ben gidiyorum sanırım............kaç günde çıkıyor acaba test sonucu
ya yogayı çok tavsiye ediyorlar ama hiç bilgim yok..Hafta sonu eşim Ankara'daki yerleri araştırayım dedi..bakalım..doktordan izin çıkarsa ben istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?