ewet benden 1 gün önce..anlatırsın artık..test sonuçlarını karşılaştırırız...inşallah tabi...
rh faktörü genetik olarak 2 şekilde bulunabilir genlerde
Rr ya da RR olarak bu genlere sahip kişilerin kan grupları pozitif olarak görünür, bir tane bile büyük R olması o kanı pozitifleştirir ama ikisi de küçük r olursa kan grubu negatif olur. harflerin büyüklük ve küçüklüğü aynı olursa homozigot, olmazsa heterezigot denir. yani rr ve RR homozigot Rr hetero zigot. annede babada Rr olursa hem anneden hem babadan r gelme ihtimali yani çocoğun negatif olma ihtimali %25tir. Pozitif olma ihtimali ise %75. biraz uzun ve karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir
evet baktım ama gidip görmek gerek canım..anlatılanlar gibi mi diye bakmak gerek..çok ucuz olunca süpheleniyosun,pahalı bütçene ağır..bakalım artık..ayarlıcam biyler...
internetten baktın mı canım. malum derya deniz, her konuda bilgi bulunuyo. ankaradaki merkezleri de bulabilirsin..
evet evet hem kanda hcg bide birkaç hormana bakıcak doktor hemde ense kalınlığı ölçülecek..bakalım hayırlısı...inşallah iyi çıksında ense kalınlığı da ölçülecek seninde dimi
yoo gayet iiyi anladım cnmcm çok teşk.ederim demekki ben o %25 lik bölme girmişimkaydirigubbakcemile2
Bu arada bi de ABO uyuşmazlığı var. O da annenin kan grubunun 0 olması durumunda meydana gelir. Baba da 0 ise sorun olmaz ama farklı kan gruplarında olur. İlginç bi şekilde hem rf hem de ABO uyuşmazlığı varsa daha hafif geçer. Ama bunların hepinin tedavisi var, merak etmeyin. Bu arada eğer daha önce herhangi bir kan transferi yapılmamışsa, ya da düşük vb olaylar olmamışsa, ilk gebelikte kan uyuşmazlığı soru olmaz, bebek negatif doğarsa sonraki çocukta da olmaz
kan lazım olursa bırbırımızı arayalımkaydirigubbakcemile3
günaydın hem pkolu hem eşimiz fmf li arkadaşım nm 3 kişiydik ukla sen ben Allahımmmm bizim yüüzmüze baktım şükürler olsun yarabbim:Saruboceq:
Merhaba Arkadaşlar hayırlısı ile bende Ekim Annesiyim. En son adetim 14 Ocak 2010 son adet tarihime göre normalde 9 hafta haftalık olmam gerekirken ben 7 hafta 5 günlük hamileyim. İntenetteki hesaba göre 30 Ekim'de hayırlısı ile doğum yapacam. Benide aranıza alırsanız sevinirim. Ben 2008 Ağustorta evlendim hiç korunmadık ama maalesef eşimde varikosel rahatsızlığı olduğundan hamile kalamadım 25 Kasım'da eşim ameliyat oldu 3 ay sonra hamile kaldım. Bu arada düşük tehlikem oldu 1 hafta doktor rapor verdi. Hiç kalmadn yattım. 12 Mart'ta kontrole gittim sorun yok dedi doktor sadece biraz daha tutunması gerektiğini söyledi. Progestan'a devam dedi. 26 Mart'ta randevu verdi inşallah bir sorun olmaz. Hayırlısı ile 12 haftayı atlatsam biraz daha rahatlıyacam.
Evet canım rabbim ol deyincee hersey oluyorrr :)))) Allahım sana sonsuz şükürler olsunn ..tedavı ıle olmadı doğalından geldı bebeler
selamm kızlarrrr
çk gzl yararlı bilgiler emeğine sağlık cnmcm:1hug:
selam prenseskaydirigubbakcemile2nasıısn içimdennn kızın olcak gibi geçti kız birden hayırlısı olsunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?