2010 Ekim Anneleri

kızlar sizdede oluyomu ben menapoza girmiş gibi sabahları ateş basıyo uyuyamıyorum yorganı felan atıyom bu soğukta anlamadım acaba adet olmuyoz diyemi

bende yanma yok yaa donma var utanmasam üzerime bi yorgan daha örteceğim. :sinifsinif: ben değilde kocişim çatlayacak yakında sıcaktan..

evet bide dr çekirdekli siyah kuru üzüm gnde bir avuç yersen denegeler ddi pekmesde söledilerr bnde başlıcam bgn:hulya:

pekmez bende yıyorum. ama son aylarda yeme dedı. sana faydası var bebege zarar dedı son aylarda ve dogumdan sonra. nedenı de sutun kalıtesını dusuruyormus.

çok şükür canım inş. tamamen kesilir. valla aynı haftadayız hala kanama riski olduğunu senden öğrendim. inş. sağlıklı bir şekilde atlatırız hepimiz..
valla 9 ay dikkat edicez hatta artık hayatımız kendimize ve bebeğimize dikkatle geçecek..Ne büyük mutluluk ama ne büyük sorumluluk...

çekirdekli siyah kuru üzümün ne kadar bet bi tadı var anlatamam bitane yedim daha ağzıma sokamadım kan şurubu daha lezzetli karamel tadında çilek kokuyo eğer doktorunuz kan şurubu yazarsa maltofer yazdırın abdi ibrahimin ilacı kocam bilim ilaçta çalışıyo mümessil ama arkadaşından almış kendi firmasının tadı güzel değil kanımca

Banada doktorum kanın çok iyi nerelisin sen dedi Malatya dedim hıı dut pekmeziniz var ondan dimi dedi sempatiksalakcinni bende pekmezimiz varda ağzıma koymamki deyince yanında dururken işe yaramıştır diyor kaydirigubbakcemile

içine sarı leblebiyle yersen o tad olmas cnmcm öle dene kaydirigubbakcemile2bn bi hap kullanıyorum gynoferon gibi bişi
unutum şimcikturkbayragi

bunu bildiğim iyi oldu canım bi de şu bal meselesini soracağım. yemeyecek miyiz balı??

balı henuz ogrenemedık. ben bal sevmıyorum zaten. sadece kaymakla yıyorum ona da bayılıyorum ya kaymak balsız olur mu

:roflol::roflol::roflol:

kızlar kimde kan uyuşmazlığı var benim negatif kocamınki pozitif 7.ayda iğne vurulcakmışım bide doğumdan bikaç saat sora başka bi sorun çıkarmı acaba ya

pekmez bende yıyorum. ama son aylarda yeme dedı. sana faydası var bebege zarar dedı son aylarda ve dogumdan sonra. nedenı de sutun kalıtesını dusuruyormus.

pekmezi kesinlikle süt ve süt ürünleri ile birlikte kullanmamak gerekiyormuş.aralarında bir saat bırakmak lazımmış.ikisi karışınca birbirinin besin değerini öldürüyormuş.benim dr öle demişti

bu sutun kalıtesını dusurme olayını benım doktorum degıl de abımın esının doktoru soyledı ıstanbul acıbademde prof.dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…