2010 Ekim Anneleri

içtimmm :içelim:

ben de giyim ve ayakkabı gibi şeylerde cesaret edemiyorum online alışverişe. yakışmaz tam olmaz falan ne bileyim :)

kızlar ben su içemiom
zorla içiom valla alışkanlığım yok

ay sakın haa...bende içemem hele kışın ama mutlaka mutlaka içmek lazımmış...kana kana içiyorum walla şimdi....göbüşüm şişiyo ağzıma kadar suyla geziyorum inan bana.
tek değilsin ama içmelisin.... sonuçlarını söylemek istemiyorum bile...

ben de giyim ve ayakkabı gibi şeylerde cesaret edemiyorum online alışverişe. yakışmaz tam olmaz falan ne bileyim :)

ben tembellikten yiyecek alıyorum internetten... adepo diye bi marketim war...kapıya kadar getiriyolar :))) ama iş giyime gelince, her zaman enerjim war...

Normaldede su içemezdim.HamıLE kalıncada hiç içemez hale geldım mıgdemı bulandırıyorr .zorlamak ıstemıyorum ((

Ben de çalışıyorum sayfa açık ara ara okuyorum yazdıklarınızı.Ama şuan evde olmayı o kadar çok isterdim kiii.

Yarım bardak içebildim akannehir

Ben de çalışıyorum sayfa açık ara ara okuyorum yazdıklarınızı.Ama şuan evde olmayı o kadar çok isterdim kiii.

aynen canım bende .sayfa açık bi bakmışım uçmuş gitmiş gelenden gidenden yazamıyorum fazla..şimdi evde olsamm,uzansam tv mi açsam şu kevlendirme programına baksam da az gülsem,sonra dergilerimi okusam azcık kestirsem,sonraaaaa kalksam yemeğim hazır olsa bişiler yesemm Off offf bitmez bu isteklerrrrr.ama şununda farkındayımmm en zor olan ev hanımlığı iş hiç bitmezzzzzzzzzz.ama bnimki hayal işte dimi bayanssulusmile

ben de su ıcmezdım ama artık ıcıyom elımden geldıgınce. bulantım yok zaten.

selam kizlar nasil gidiyor
benim geden beri bas agrisi tuttu kacinci ilaci almama ragmen gecmiyor
sizde de oluyorm u????

selam kizlar nasil gidiyor
benim geden beri bas agrisi tuttu kacinci ilaci almama ragmen gecmiyor
sizde de oluyorm u????

tatlım erken olmuş sende ama artık olabilir bunlar... kan basıncı artışı olduğu için tansiyonlarda oynayabilir... endişelenmeyin...yatabiliyosanız yatın canlarım...

bende sersem gibiyim bugün.. anlamadım nooluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…