2010 Ekim Anneleri

canim benimki birden oldu kanama oldu ve wc ye gidince elime parca parca geldi bebegim.doktoara gittigimde sacede bebegin kekesi kalmis bom bos.
onunda vücüt kendiliginden yok etti.sonrasinda kanam deva metti.4 aydan sonra gecti kanama.oglum simdi nisanda 7 yasina gircek.
insallah sende güzel bir sekilde atlatacaksin.biri düsünce kalan yavruma bir can geldi 2 hafta icinde bir gelistiki.simdi seninkide kendini toparlayacak canim.rahat ol.zor ama kalan icin dayaniyor insan

kızlar yata yata karpuz oldum ya..insanoğlu işte...tatil olsun diye geberiyodum..şimdi raporluyum yatıyorum patladım 1 günde sıkıntıdan(((

düşük tehlikem var tatlım...mecburen yatıyorum...çok sıkıldım ama...sabahtan beri izlemediğim program kalmadı...ne salak şeyler var televizyonda:))

ınşallah ya..hayırlısı olsun..emecek sütü yiyecek ekmeği varsa bebişimin ben burdayım ve onu bekliyorum..Yoksa ne gelir elden(

feyzacım gördüm göbüşünü maşallah ben çok zayıf olduğumdanmı çıkmıo nedir benimki o kdr yok

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, ecrinece

he bitek ikimiz kaldık gel bakayım sen şölee :jeyyar::jeyyar:

slm hanımlar nasılsınız
meliscim çokk geçmiş olsun bitanem rabbim diger minigini sana bagışlar inşş

jonycim herkez dizileri seyrediyodur bende epeydir kk da dolanıp durdum neyse bu kezde sen kaçtın galiba sanada ii geceler canım kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…