2010 Ekim Anneleri

allah yardımcın olsun sağlık ocağındaki doktor 12haftadan sora düzelir tiksindiğin şeler dedi bana inşallah seninkide en kısa zamanda geçer
ben sadece balık ve yumurta kokusuna gelemiyorum

EYY RABBİM O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE
AMİN AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayy Allahım yardımcın olsun sen baya b kötüsn:gitme:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ayy Allahım yardımcın olsun sen baya b kötüsn:gitme:

Evet canım allaha şükürler olsun yınede kusma yok böleyede bin şükür dıyorum ..Yanlız bende feci halsizlikk var kolum kanadım kesılmıs şuaan klavyeye bıle zor yazıyorumm :) sende de varmı böle halsızlıkk yatıyorum ben devamlı azıcık iş yapsam yoruluyorumm.. progestanında etkisi olabılır belkıd :ecrin_bebek:

aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

sanmıyorum cnm bn altı tane progestan içiyorum bnded ehalsizlik vr ama okdr diğil özellikle akşamları vücudun kaç kilosun cnm ben kalkıp işe glyrm bişiyim yok çok şükür:hulya:

aminnnnnn

kızlr 12. haftadan sonra kalmaz diyorlar ya, peki 10. haftadan sonra başlayanlar ne oluyo... ben 2 gündür çok fenayım... kokular tavan yaptı, arkasındanda çıkarıyorum. doğal olarak iştahımda yok...kaşarlı tost zeytin yemekten helak oldum...başkada ağzıma sokamıyorum bişii...

günaydın kızlar nasılsınız..

melisesracım gecmişi okudum cok üzüldüm canım, Rabbim diger bebişini saglıkla kucagına almak nasip etsin inş.

benimde bulantı ve tiksinmelerim vardı ama 10.haftadan sonra arttı herkes gecer diyo canım, bebişlerimiz icin sabretcez biraz daha gecer inş :)

cnm ben ilk 8 haftada hiç bulantım olmadı doğal olarakta iştahim açikti ama 8 haftalıktan sonra aşiri bulantı çıkarmak başladı iştahsizlik sen peynir yiyebiliyosun bari ben hiç yararli şeyleri yiyemiyorum yesemede direk çıkariyom ama şimdi düzelldi sabah bulantım oluyo ama kahvaltı yapinca geçiyor...

karnım aç biliyorum ama içim almıyo... yazık kocişimi sabah erken kaldırıyorum o bile tuhaf kokuyo bana...o gidince rahatlıyorum... benimde bu haftaya kadar bişeyim olmadı. az kaldı ama 2 gündürde mahvoldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…