2010 Ekim Anneleri

kaderdaşlarım nasılınız bugun doktora gıttık bebısımızın kalbı gumbur gumbur atıyo bıde yaramaz bebısım elını sıgara ıcer gıbı tutuyodu rabbıme sukurler olsun hersey normal cıktı paylasmadan uyumak ıstemedım hepınızı opuyorum tatlı uykular

gunaydın tsk ederım gecmısolsun dıyen arkdaslarıma ınsallah yavrum annesını bırakmaz onu alırım saglıkla kucagıma

günaydın arkadaşlar bugün cuma sela ile ezan arasında edilen dualar kabul olurmuş...........bebeklerimize dua edelim bol bol

günaydın arkadaşlar bugün cuma sela ile ezan arasında edilen dualar kabul olurmuş...........bebeklerimize dua edelim bol bol
canim burda ne sela ne ezan sesi var.sana dua enamet etsem benim icinde yaparmisin canim?
teyze oglum beyin kanamasi gecirdi.hemde cift tarafli.ona dua et ne olur.

gunaydın arkadaşlar hayırlı cumalar..
melısesracım çok geçmiş olsun cnmm(
rabbim diger minişini sana bagışlasın ınşallahhh

günaydın arkadaşlar..ben 12 haftalığım...

göbüşler ne alemde 12 haftalık arkadaşlarda? bende çıktı yaa sanırım iç karnım çok dar..şimdiden bu nası bi göbekse..ki ben 45 kilo bi bayanım..(159 boyda)..:bbo:

canim burda ne sela ne ezan sesi var.sana dua enamet etsem benim icinde yaparmisin canim?
teyze oglum beyin kanamasi gecirdi.hemde cift tarafli.ona dua et ne olur.

canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah.......tabi ederim ne demek allah kabul eder inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın cnmcmmm sanada hayırlı cumalar bnd edün soğan kokusundan aman allahımm çk kötü oldum:sinifsinif:

ığğğğ soğann :sinifsinif: Allah yardımcımız olsun canım sabretmeye çalışıcazzzz ama insanın içine ciğerine işliyo sankıı kokularr.Beni mahveden bulasık deterjanı prill bulasık yıakamyıorum...bulasık makınasından kokular gelıo dızemıyorum içine maskeyle ıs yapıyorum zorla çamasır asamıyorumm omo kokusu öğğğğ

nasılsınız bakalım benim şuan aşırı gaz sancım var yaa poff 6.45te uyandım bugün :umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…