2010 Ekim Anneleri

bende iyiyim allahima hergun oyuzden sukrediyorum tek sorunum bebegimi goremedim 3 martta bi kesecik gordum pzartesi allah kerim

valla seffaf bi kaqrnimiz olsa ne guzel olurdu ama biyandanda igranc olurdu tum orgablarda gozukurdukaydirigubbakcemile3

melisesra sana gercek bisey anlatayim dun unuttum benim bi arkadaasim 32 yasinda tup bebekle hamile kaldi ve ikizdi 1 ay sonra bebegin birinin vucutta tutunamadigini ve vucudundan ciktigini soyledi diger dunya tatlisi suanda 2 yasinda tas gibi maasallah kaydirigubbakcemile2

ınsallah bende akırım saglıkla kucagımaaa

alicaksinnnnnn:) alirim ,yaparim ,ederim, yapicam ,yiyecem onun icin gulucem vs........ diyeceksin su saatten sonra olumsuz insanlarlada gorusme ok? bide yemek ye ve bol su arkadasim zorla kendini

haklısın canım nedense bebegımı kyabetmeden once negatıf dusunceler vardı ama şimdi kayboldu olumlu dusunuyorum ınsallah ALLAHIM korucak bebegımı ıstahım acıldı yıyorum bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…