ben artık ekim annesi degilim((
kolay gelsin melike, ne dersi?
saol canımkolay gelsın canım
Kuran dersi canım
Allah kabul etsin canım.
dün kontrole gittim doktora 1 hafta önce ölmüş megerse bebegim kromozom bozuklugu yüzünden dedi doktor akşamda apar topar kürtaj oldum((
dün kontrole gittim doktora 1 hafta önce ölmüş megerse bebegim kromozom bozuklugu yüzünden dedi doktor akşamda apar topar kürtaj oldum((
kasık agrısıyla birlikte biraz kanamam vardı zaten 1 ay olmuştu doktora gitmeyeli gideyim hem bu kanamyı sorarım hemde bakarız diye gittik eşimle elini ayagını görecez hareket ediyomudur die düşünürken biz gitmiş megersem gecen haftada çok kasık agrım olmuşu ama ben ayaklarımı üşüttüüm içindir die doktoru aramamıştım o zaman gitmiş bebegim çok üzülük akşamdan beri(
kasık agrısıyla birlikte biraz kanamam vardı zaten 1 ay olmuştu doktora gitmeyeli gideyim hem bu kanamyı sorarım hemde bakarız diye gittik eşimle elini ayagını görecez hareket ediyomudur die düşünürken biz gitmiş megersem gecen haftada çok kasık agrım olmuşu ama ben ayaklarımı üşüttüüm içindir die doktoru aramamıştım o zaman gitmiş bebegim çok üzülük akşamdan beri(
gercekten cok zor, Allah sabır versin. ama sürekli bakıma muhtac olacak bi bebekle sınanmakta cok zor, hem bebek hemde ailesi icin. bizim alnımıza yazılan şeyin, şer olarak gördüğümüz şeyin ardındaki hayrı biz bilmiyoruz..
hanımlar bana müsade biraz ders calısayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?