Allahım herseyın hayırlısını versın hepimiz için
herseyin hayırlısını ve afiyetlisini inş. amiinn
selam kızlar nasılsınız?bugün hersey yolundadır umarım,topiğe gitmeye korkuyorum valla kötü bi haber alıcam diyeeyvahedigeldismile
selam kızlar nasılsınız?bugün hersey yolundadır umarım,topiğe gitmeye korkuyorum valla kötü bi haber alıcam diyeeyvahedigeldismile
ben cıkıyorum arkadaslar, saglıcakla kalın..
kizlaar ben geldim yuruyusumu yaptim tahlil sonuclarimi aldim 2 sey negatif yerine pozitif cikmis
bi arkadasımızın daha mı bebişini kaybettik yoksamafoldumbenpamukseker arkdasın bebegının kalbı durmus
pamuk kaç kaftalıktı bebeğin
hoşgeldın hangısı canım
canım ben cmv yi yaptırmadım ama anti rubella yı yaptırdım.pozitif olması iyi bişiy rubella nın.çünkü kızamıkcık gecirmişsin,ve hamilelikte gecirmiceksin.kızamıkcık hamilelikte gecirilirse,bebegin beyninde hasarlara yok acıyomusyaziyorum canimcim
ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)
cnm bu arada kromozom bozukluğu önemli sorun
artı dr lar bunu nasıl anladı hemen
bi sonraki gebeliğinde gerekli önlemler alınır bak içini ferah tut
yaziyorum canimcim
ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?