2010 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız?bugün hersey yolundadır umarım,topiğe gitmeye korkuyorum valla kötü bi haber alıcam diyeeyvahedigeldismile

Selam kizlar ben annemlerdeyim dunden beri esim rahatsiz buraya geldik telden arasira bakmaya calisiyorum melisesra canim olanlari okudum Allah diger bebegini sana bagislasin insallah.hayrlisi boyleymis demekki zor durum ama kendini uzup bebeginide uzme annesi.

selam kızlar. bende yeni geldim ve okudum cok üzüldüm pamuk arkadas icin mafoldumben allah sabır versin canım çok zordur eminim. Allah en kısa zamanda tekrar yaşatır insallah bu duyguyu.
melisesra canım senin bebegine de cok üzüldüm, allah diğer bebeğini bağışlasın,onu kucagına almayı nasip etsin insallah. :Saruboceq:
allah bizlerin de kucaklarına almayı nasip etsin. Çok korkuyorum ben de zor buldum kaybetmek çok zor olur herhalde allah'ım korusun meleklerimizi.

yaziyorum canimcim

ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)
canım ben cmv yi yaptırmadım ama anti rubella yı yaptırdım.pozitif olması iyi bişiy rubella nın.çünkü kızamıkcık gecirmişsin,ve hamilelikte gecirmiceksin.kızamıkcık hamilelikte gecirilirse,bebegin beyninde hasarlara yok acıyomus

cnm bu arada kromozom bozukluğu önemli sorun
artı dr lar bunu nasıl anladı hemen
bi sonraki gebeliğinde gerekli önlemler alınır bak içini ferah tut

yok cnm doktor tam anlamıyla kromozom bozukluundan demedi ihtimalleri sölede yani gebelik devam etseydi ikili testtede bir sorun olduu çıkacaktı veya dogum olsaydı bile %98 saglıksız dogacaktı dedi ama....

yaziyorum canimcim

ANTI CMV IGG ile ANTI RUBELLE IGG bu ikisi negatif olmasi gerekirken pozitif ama nette arastirdim korkulacak bisey diil tabi pazartesi dr um ne der bilemiyorum ( yusuffff yusuffff)

canım benımde ANTI RUBELLE IGG pozıtıf
çiğ et yemıcen bıde kedıden uzak dur doktor bana oyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…