2010 Ekim Anneleri

bu arada sabah eşimle konustuk ona sordum 2 li testi yaptırcazmı diye oda gerek yok dedi aldırmayı dusunmuyoruz dedi bakalım doktor ne dicek sen koru ALLAHIM yavrularımızı

canım aynen bende eşime sormuştum oda öyle dedi.sonra arkadaşlarla görüşürken tabiki aldırmazsınız ama tıp ilerledi bazı rahatsızlıklar anne karnındada tedavi edilebiliyor dedi onun için benimde kafam karıştı.

evet canım bence bunu doktora bırakmak lazım o uygun gorurse yaptırırız

evet canım bence bunu doktora bırakmak lazım o uygun gorurse yaptırırız

ben ilk bebeğimde bütün testleri yaptırdım herşeyi gayet normal çıktı ama doğduktan sonra birçok rahatsızlıkla karşılaştık.teslerin normal çıkması bebeğin saglıklı oldugunu göstermiyor o yüzden yaptırmak istememiştim.

allahım korusun yavrularımızı allaha emanetler

bebegin dogduktan sonra karsılastıgın rahatsızlıklar neydiki canım merak ettim.. genelde kalpte falan bi anomali oldugunu zaman testlerle tesbit edilebiliyo diye biliyorum.

tahlıllerı gostermeye gıttım canım

cnm yaa gerçekten çok üzüldüm bitanem
ama çok güçlü olmalısın diğer meleğin için
peki yalnış anlama ama kalbi duran meleğin ne olucak şimdi
kürtaj mı olucan
bu arada çıkmak zorundayım ben
kendinize iyi bakın
evden girmeye çalışıcam
iyi akşamlar

kalbinden rahatsızdı canım ve kalbi durdu.

benimde ablamın bebeginin kalbinde problem vardı, dogduktan 3 gün sonra ameliyat oldun ama, 2 gün sonrada kalbi durdu testlerle tesbit etmişlerdi onu degişen bişey olmadı, hatta cok stresli, sıkıntılı bi hamilelik yasadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…