bu arada sabah eşimle konustuk ona sordum 2 li testi yaptırcazmı diye oda gerek yok dedi aldırmayı dusunmuyoruz dedi bakalım doktor ne dicek sen koru ALLAHIM yavrularımızı
canım aynen bende eşime sormuştum oda öyle dedi.sonra arkadaşlarla görüşürken tabiki aldırmazsınız ama tıp ilerledi bazı rahatsızlıklar anne karnındada tedavi edilebiliyor dedi onun için benimde kafam karıştı.
bebeklerımden bırını kaybettım canım kalbı durmus gelısmemıs
canımm çok üzüldüm bende dun ogrendım benımde yavrumun birinin kalbi durmus
ALLAHIM sabır versin
evet canım bence bunu doktora bırakmak lazım o uygun gorurse yaptırırız
canım insan acıyla olgunlaşıyor şimdi daha güçlü oldugunu düşünüyorum.allah sabır versin.
kan değerim ve pregesteron değerim yükselmiş çok şükür
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne diyosun yaaaaa
aman yarabbim çok üzüldüm gülüm yaaaa
ne diyeyim ki
niye gittin dr a dün
offffffffffffff
bu ne yaaaaaa
ben ilk bebeğimde bütün testleri yaptırdım herşeyi gayet normal çıktı ama doğduktan sonra birçok rahatsızlıkla karşılaştık.teslerin normal çıkması bebeğin saglıklı oldugunu göstermiyor o yüzden yaptırmak istememiştim.
ben ilk bebeğimde bütün testleri yaptırdım herşeyi gayet normal çıktı ama doğduktan sonra birçok rahatsızlıkla karşılaştık.teslerin normal çıkması bebeğin saglıklı oldugunu göstermiyor o yüzden yaptırmak istememiştim.
ben biraz dolanayım en iyisi
tahlıllerı gostermeye gıttım canım
bebegin dogduktan sonra karsılastıgın rahatsızlıklar neydiki canım merak ettim.. genelde kalpte falan bi anomali oldugunu zaman testlerle tesbit edilebiliyo diye biliyorum.
kalbinden rahatsızdı canım ve kalbi durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?