2010 Ekim Anneleri

pozısyonu duzgunse bellı olur. bazı doktorlar soylemıyomus. gercı var ya kemık yapısından bıle anlıyolarmıs doktorlar baya onceden ama soylemıyorlarmıs.

ay allahım yaa....çoook merak ediyorum ben .... ama erkek doğuyo artık içime...herkes söyleye söyleye...

ben erkek hıssedıyorum esım kız hıssedıyomus:roflol: işine oyle gelıyo desek daha dogrukaydirigubbakcemile3

benim eşim erkek ben kız istiyorum ama bence erkek olucak gibi....

esım kız ıstıyo hemde fena yanı:) ben hem kız hem erkek ıstıyom. kız bebekler daha bı cılvelı ya ondan kıza yatkınım. bakalım hayırlısı ama erkek hıssedıyorum. ruyamda da 2 kez erkek gordum.

ben erkek hıssedıyorum esım kız hıssedıyomus:roflol: işine oyle gelıyo desek daha dogrukaydirigubbakcemile3

rüyamda dr bbeğiniz erkek diyodu bakalım yaa hayırlısı olsun ama benim eşimd eerkek istiyor sölemiyor ama tatli şeyleri önüme döküyor ilk zamanda sadece eşki yemek istiyodu tatli yiyemiyodum ama şimdi midem düzelince hepsini yiyorum..

bende hepsınden yıyorum. bana da bı ruyamda doktorum oglun olacak dıyodu. bıde hamılelıgımı ogrenmeden 1-2 gun once ruyamda bana oyuncak bebek verıyolardı ben de bana oyuncak araba verın dıyodum. bakalım ruyalarım ters cıkar da esım sevınır inş.

bellı olmaz canım belkı senınkı cınsıyetını gösterır benımkı göstermez...abooowww çatlarım valla 1 hafta sonra tekrar gıderım bısey bahane eder:roflol:

ben 1 nisanda biopside yaptırıcam bebişe... belki orda çıkar cinsiyeti... hatta kesin çıkar genetik araştırma çünkü di mi??

Günaydın kızlar..benimde çarşamba günü 2li test..acaba cinsiyeti belli olur mu?ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…