2010 Ekim Anneleri

ayy evın denız manzaralımı ne guzel tam benım ıstedıgım gıbı offff yaaa kayserıde nıe denız yokkı((
balum sayfaları okuosunuz ne anlamadım

kızlar günaydın.... izmire yaz gelmiş bugün....cıbıl cıbıl insanlar... bizde yemeğimizi yiyip çıkıcaz ama kociş uyuyor yaaa... baba olcak ya, ondan uyuyomuş...bebeğe yarasın diye!!!!:roflol:

kızlar günaydın.... izmire yaz gelmiş bugün....cıbıl cıbıl insanlar... bizde yemeğimizi yiyip çıkıcaz ama kociş uyuyor yaaa... baba olcak ya, ondan uyuyomuş...bebeğe yarasın diye!!!!:roflol:

gunaydın...hamıle olan kımdıııı:roflol: ayyy ıyı gezmeler. burda da hava super ya:)

gunaydın...hamıle olan kımdıııı:roflol: ayyy ıyı gezmeler. burda da hava super ya:)

bilmiyo ki dışrı çıkınca delireceğini...yarım saatte bir çişim geliyoo...2 saatte bir acıkıyorum... yavaş yürüyorum... bugün ilk defa beraber çıkıp gezices kocişle, 2 aydır...delirecek sanki...

olsun ya yemekte yersınız ne guzel. ayy benım kocacıgım yarın evde sadece zaten kaynanamlara gıdıyoz bu aksam kalmaya. yarın aksam donerız bı daha.

balum sewiyo kayınvaldesini.... benim burnumun dibinde, 1 ayı geçti gitmiyorum yerimseniben

ben hamılelıgımı ogrendıgımde 1.5 ay gıdemedık. sımdı gıdıyoruz. gorumcem de gelıyo bızle. pazar gunlerı pasta fılan yapıyoz gun gıbı kadınlar toplanıyoz guzel gecıyo aslında. bıde babam geldı 1 aylıgına ona da ugruyorum yakınlar. babamla gıdıcez zaten ıstanbula dun aldı bıletlerı babam:)

yok bende sevıyorumda sık sık gıderız ama kalmayız bız 12 sene gecmesıne ragmen aramız cok ıyı

ay nerde bende görümcemle falan oturcaz pasta yapıcaz... elinden gelse boğacak beni...
amannn neyse, hiç düşünmiiim ben bunları canım sıkılmasın di mi...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…