insallah canımmm persembe gordugumde 1 cm di kuzum bir haftada çok buyurmu
evet canım bende kalıcak
biz ikimizde akdeniz anemisi taşıyıcısıyız canım. bebek hasta olabilir%25 olasılık var. onun için baktırıcas.. özel bi durum yani..
anladım tatlım..çok geçmiş olsun..Umarım sorun çıkmaz..
zaten sonuç gelsin bebiş kutalaması yapıcaz arkadaşlarla.... ailelerle... daha kimsenin içi rahat değil... önceliklede benim...
her gün büyüyolar inanılmaz hemde... bakalım ne kadar olacak....alkisalkisalkis
hanı kendılıgınden dusecek demıstı ya. belkı dusmustur dedım. neyse. persembeye bısey kalmadı ohhh:):) esımın kuzenı hamıle ama eylul annesı olacak o. carsamba cınsıyet ıcın gıdecegım dedı ben heyecanlandım:)
kılzar ben 12 haftama girdim ama bu ara mid ebulantılarımd azaldı bebğimi hiç hissetmiyorum dünde pembebanter bebğini kaybetmiş 12 haftasınd açok üzüldüm onun durumuna allah başka kimseye yaşiatmasınn ....
slm kızlar.annem gitti şimdi:gitme:
8.haftada çilek kadar oluyormuss oy yerım ben onu
inş hıcbır sorun cıkmaz canım ya. az kaldı hadı bakalım. ılk konustugumuzda baya bı vardı:)
amin inş.
ayyy canım benım uzulme. cok kotu oluyo boyle alısınca bılırım.
sen 9. haftada degıl mısın? cızelgene gore oyle ama?
doktor alamayız dedi alırsak dıger bebekde gıder dedi
sanırım yok oluyormus yada rahım atıyormus bakalım gıttıgımde gozukcekmı ultrasonda
Allahım bızede cınsıyetı ogrendıgımız gunlerı gosterır ınsallah
geri sayım başladı.... korkuyorumda ama herşey bebiş için...
perşembe gıttıgımde 7+4 dü
hayırlısı Allahtan. o yuzden yakın zamanada gormek ıstedı senı demekkı. inş ya su cınsıyetler bı belırlense. ciciler almak ıcın. artık bellı olmazsa da ıstanbuldan alıcam bıseyler orta renklerde.
Hadi bakalım bence çok güzel bir kutlama seni bekliyor..Hepinize dua ediyorum..zaten sonuç gelsin bebiş kutalaması yapıcaz arkadaşlarla.... ailelerle... daha kimsenin içi rahat değil... önceliklede benim...
kızlar cociş kalktı ben gidiorum.... akşama burda olursanız görüşürüsss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?