2010 Ekim Anneleri

evet canım bende kalıcak

hanı kendılıgınden dusecek demıstı ya. belkı dusmustur dedım. neyse. persembeye bısey kalmadı ohhh:):) esımın kuzenı hamıle ama eylul annesı olacak o. carsamba cınsıyet ıcın gıdecegım dedı ben heyecanlandım:)

kılzar ben 12 haftama girdim ama bu ara mid ebulantılarımd azaldı bebğimi hiç hissetmiyorum dünde pembebanter bebğini kaybetmiş 12 haftasınd açok üzüldüm onun durumuna allah başka kimseye yaşiatmasınn ....

doktor alamayız dedi alırsak dıger bebekde gıder dedi
sanırım yok oluyormus yada rahım atıyormus bakalım gıttıgımde gozukcekmı ultrasonda
Allahım bızede cınsıyetı ogrendıgımız gunlerı gosterır ınsallah

amin inş.

slm kızlar.annem gitti şimdi:gitme:

ayyy canım benım uzulme. cok kotu oluyo boyle alısınca bılırım.

8.haftada çilek kadar oluyormuss oy yerım ben onu

sen 9. haftada degıl mısın? cızelgene gore oyle ama?

hayırlısı Allahtan. o yuzden yakın zamanada gormek ıstedı senı demekkı. inş ya su cınsıyetler bı belırlense. ciciler almak ıcın. artık bellı olmazsa da ıstanbuldan alıcam bıseyler orta renklerde.

amin canım hepimiz için eşim diyorkı şimdi bana gel bır ıkı parca bırseyler alalım bebişe bende ıstemedım korkuyorum cunku

ya çok zor oldu.zaten hassasım.kimsenin yokluğuna dayanamıyorum of yaaa kendimi çok kötü hissediyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…