inşallah tatlım inşallaaahh,dua et bana hersey yolunda olsun nolur,çok korkuyorum
ilk gitmemde 5 haftalıktı ve görünmemişti, sonrakinde 8 haftalıktı göründü. ultrason eskiyse ondanda göremeyebilir canım, hic stres yapma. dr bana sadece ilişki esnasında acı yapabilir, baska bi sorun olusturmaz demişti..
ya bi de kasık agrım oluyo ara ara,o beni cok endişelendiriyo:1no2hic merak etme canım görürsün, bende cok pimpiriklendim hic hesapta yokken aniden gittim :)
konaktakı gulcın hanıma gıdıom ben bebem erkanda konaktakı dr dımı soyadını bılmıorm ben
aynen banada öle dedi ilişki sırasında belki acı dedi bide adet döneminde sancı çok olurmuş
az önce netten baktım kasık ağrısı çok olurmuş gebelikten önce ama
canım benim bugün eğer normal gidiyorsa 11+1 olması lazım.........zaten ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyor
amin canim insalllahhhhh
canim valla süper duygu insallah sende görürsün canim.ben pcnin camdan cektip fotoyu basit oluyor.sonrada resim dosyasina kayd ediyorum.
imageshack.us var oraya girinde dosyamdan resmi tikliyorum ve yüklüyor
ordan da kopya edip foruma yapistiriyor
canım çok sağol ama başka yöntemi yokmu bunun daha basit bi yöntem sanada zahmet olacak ama..
kızlar kasıklarımda bu aralar iğne batması oluyor??var mı sizde de??
bendede var hemde ne batma ama bende iltihap var o sancı yapıyo ben çok çekiyorum inş sizler çekmezsiniz..
Tabiki dr da kesin değil dedi daha küçük sonuçta ama 2 ultrasondada baktı kıza benziyor dedi %100 kız demedi 2 hafta sonra erkek de diyebilirler ama benim için fark etmez şuan kız :))
nevyascım çok sevindim canım allah gönlüne göre versin darısı bizlere inş..
hşbulduk arkadaslar 3 kişi miyiz bugün?
bende burdayım biraz ağrım vardı dinlenip geldim..
melisesra canım çok geçmiş olsun.. okumuştursun belki benimde geçen hafta kanamam başladı. çok iyi anlıyorum seni.. bol bol dua et canım. çok zor olsada pozitif olmaya çalış..
çok geçmişolsun selmacım inş şimdi iyisindir bebişinle sen kendiniçok yorma dikkat et..
bende burdaım kızlar dayanamadım perşembeye randevumu aldım. 10+2 olcez perşembe günü
benimde yarım randevum iki haftadır görmüyorum bebişimi çok özledim..
Merhaba kızlar,
Birşey soracam karnı belli olan varmı aranızda. Yoksa bende mi anaormallik var 8.haftamdayım karnım çıktı herkez şaşırıyor. Sigara içiyordum hamile olduğumdan beri hiç içmedim. Buda kilo aldırdı tabiki
ben varım daha 5 haftalıktı karnım baya bi çıkmıştı normaldede göbeğim var ama baya bi şişmişti karnım şimdi 10. haftadayım gitgide büyüyo karnım..
dişim ağrıyo ısrarla
geçmiş olsun canım..
göründümü karından peki benimki göründü fakat böle çok uzakta bulanık ve küçük olarak göründü
benimde ilk gebeliğimde hiç karından görmedi hep vajinal ultrasonla baktı rahmim çok içerdeymiş o yüzden ama ilk gebeliğim düşükle sonlandı şimdiise hep karından bakıyo görülüyoda...
ya bi de kasık agrım oluyo ara ara,o beni cok endişelendiriyo:1no2yüzden hersey yolunda sorun yok deseler ben agrılara razıyım
evet cnm ben de dr uma sormustum,rahim büyüyo ondan demişti ama bebeğini kaybeden arkadaslar da kasık agrım oldu falan deyince kafam karıstıbenimde 2 gecedir yatakta dönerken özellikle bi sancı oluyodu karnımda, bende korktum gittim canım, cok sükür.. hic stres yapma sende herkes hamileliği baska yasıyo olurmus böyle seyler :))
arkaya dönük rahimde karın geç çıkıyomuş doğrumudur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?