2010 Ekim Anneleri

konaktakı gulcın hanıma gıdıom ben bebem erkanda konaktakı dr dımı soyadını bılmıorm ben

aynen banada öle dedi ilişki sırasında belki acı dedi bide adet döneminde sancı çok olurmuş
az önce netten baktım kasık ağrısı çok olurmuş gebelikten önce ama

aynen banada öle dedi ilişki sırasında belki acı dedi bide adet döneminde sancı çok olurmuş
az önce netten baktım kasık ağrısı çok olurmuş gebelikten önce ama

hmm bak onu bilmiyodum, aynen öyle oldu bende. cok siddetli kasık agrılarım vardı bende dr'a gittim hamilesin dedi,şok oldum,cünkü 5 gün öncesinde kan testi yaptırmıstım ama cıkmamıstı.

canım benim bugün eğer normal gidiyorsa 11+1 olması lazım.........zaten ikili test 11-14 hafta arasında yapılıyor

anladım canım o zaman benim daha üç hafta beklemem lazım benim idrar yollarımda iltihap var herhalde ona bakacak geçtimi diye ama bence geçmedi çünküçok sancım oluyor hala dayanamıyorım yataklık oluyorum korkuyorum bebeğime zararı olacak diye..

ya bi de kasık agrım oluyo ara ara,o beni cok endişelendiriyo:1no2 yüzden hersey yolunda sorun yok deseler ben agrılara razıyım

benimde 2 gecedir yatakta dönerken özellikle bi sancı oluyodu karnımda, bende korktum gittim canım, cok sükür.. hic stres yapma sende herkes hamileliği baska yasıyo olurmus böyle seyler :))

benimde 2 gecedir yatakta dönerken özellikle bi sancı oluyodu karnımda, bende korktum gittim canım, cok sükür.. hic stres yapma sende herkes hamileliği baska yasıyo olurmus böyle seyler :))
evet cnm ben de dr uma sormustum,rahim büyüyo ondan demişti ama bebeğini kaybeden arkadaslar da kasık agrım oldu falan deyince kafam karıstı

önceki gitmemde sata göre 1 hafta kücüktü bebişim, arayı kapatmışız şimdide tam uyuyo :)

kızlar ben çıkıyorum ağrım hala geçmedidinleneceğim biraz sonra görüşmek üzere..

evet ters rahimde göbek az çıkıo. benim ark anlatıo 9 aylıktım 7 aylık sanıolardı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…