melisesra canım çok geçmiş olsun.. okumuştursun belki benimde geçen hafta kanamam başladı. çok iyi anlıyorum seni.. bol bol dua et canım. çok zor olsada pozitif olmaya çalış..
delikafadulden delikafadulden ben bu başlığı niye görmemişim yahuu fisfisfis
beni de listeye ekleyin kızlar ...
7 ocak son regl tarihim 14 ekim de tahmini doğumum aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hoşgeldin canım,ne güzel sen de erkenden görücen bebişi.benim daha en az bir hafta var:sinifsinif:bende burdaım kızlar dayanamadım perşembeye randevumu aldım. 10+2 olcez perşembe günü
gaz da çok şişkinlik yapıyo canım,acaba gazdan olabilir mi?Merhaba kızlar,
Birşey soracam karnı belli olan varmı aranızda. Yoksa bende mi anaormallik var 8.haftamdayım karnım çıktı herkez şaşırıyor. Sigara içiyordum hamile olduğumdan beri hiç içmedim. Buda kilo aldırdı tabiki
hoşgeldin canım,ne güzel sen de erkenden görücen bebişi.benim daha en az bir hafta var:sinifsinif:
:lepi: dün arkadaşlarımızın çoğu göbeğimin çıktığını farkettiler eşimde öyle diyorMerhaba kızlar,
Birşey soracam karnı belli olan varmı aranızda. Yoksa bende mi anaormallik var 8.haftamdayım karnım çıktı herkez şaşırıyor. Sigara içiyordum hamile olduğumdan beri hiç içmedim. Buda kilo aldırdı tabiki
gaz da çok şişkinlik yapıyo canım,acaba gazdan olabilir mi?
:lepi: dün arkadaşlarımızın çoğu göbeğimin çıktığını farkettiler eşimde öyle diyor
şükürler olsun bende hamile kaldığımdan bu yana sigarayı ağzıma sürmüyorum hayatımın hiç bir döneminde sigarayı bırakmamış biri olarak aferin bana diyorum..
hatta adını anınca bile midem kalkıyor yine kafamçokkarıştı
ben gün sayıyorum valla,ooooff offf :1no2:bi görsem iyi oldugunu içime su serpilecek..inan cinsiyete o kadar heveslenmiyorum,sadece iyi oldugunu göreyim:Saruboceq:cnm benimde çok varda ben dayanamadım aldım randevumu. doktora kalsa 1 bucuk ay sonra gel demişti. oda nisanın 9 una denk gelio.
benim en baslarda cok oluyodu,karnım bi çıkıyodu 5 aylık gibi.sonra gazlı seylerden hep kaçındım.şimdi gayet normal görünüyorum.belli olmuyo hamilelik falan bendeDoğru söylüyorsun canım ben hamile kalmadanda böyle bir sorunum vardı. Şimdi ikiye katlandı tabiki.
ben gün sayıyorum valla,ooooff offf :1no2:bi görsem iyi oldugunu içime su serpilecek..inan cinsiyete o kadar heveslenmiyorum,sadece iyi oldugunu göreyim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?