2010 Ekim Anneleri

bende burdaım kızlar dayanamadım perşembeye randevumu aldım. 10+2 olcez perşembe günü

Merhaba kızlar,

Birşey soracam karnı belli olan varmı aranızda. Yoksa bende mi anaormallik var 8.haftamdayım karnım çıktı herkez şaşırıyor. Sigara içiyordum hamile olduğumdan beri hiç içmedim. Buda kilo aldırdı tabiki

gaz da çok şişkinlik yapıyo canım,acaba gazdan olabilir mi?

:lepi: dün arkadaşlarımızın çoğu göbeğimin çıktığını farkettiler eşimde öyle diyor

şükürler olsun bende hamile kaldığımdan bu yana sigarayı ağzıma sürmüyorum hayatımın hiç bir döneminde sigarayı bırakmamış biri olarak aferin bana diyorum..

hatta adını anınca bile midem kalkıyor yine kafamçokkarıştı

Sigara konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Çok tüksindim. Doğumdan sonrada devam edebilirim inşallah.

cnm benimde çok varda ben dayanamadım aldım randevumu. doktora kalsa 1 bucuk ay sonra gel demişti. oda nisanın 9 una denk gelio.
ben gün sayıyorum valla,ooooff offf :1no2:bi görsem iyi oldugunu içime su serpilecek..inan cinsiyete o kadar heveslenmiyorum,sadece iyi oldugunu göreyim:Saruboceq:

KIZLAR DOKTOR BANA RAHMıMıN ARKAYA DÖNÜK OLDUNU SÖLEDı BEBEĞıM BATINDAN GÖRÜNMEDı ÇOK BULANIK MıNıCıK BıŞE GÖRÜNDÜ VAJıNAL BAKINCA KOCAMAN ELı AYAĞI OYNAK OLARAK GÖRÜNDÜ bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Doğru söylüyorsun canım ben hamile kalmadanda böyle bir sorunum vardı. Şimdi ikiye katlandı tabiki.
benim en baslarda cok oluyodu,karnım bi çıkıyodu 5 aylık gibi.sonra gazlı seylerden hep kaçındım.şimdi gayet normal görünüyorum.belli olmuyo hamilelik falan bende

ben gün sayıyorum valla,ooooff offf :1no2:bi görsem iyi oldugunu içime su serpilecek..inan cinsiyete o kadar heveslenmiyorum,sadece iyi oldugunu göreyim:Saruboceq:

Sana katılıyorum doktora gidip iyi olduğunu öğreneyim benim için yeterli. Cinsiyetini hiç merak etmiyorum. Şuanda sadece sağlıklı olmasını duymak istiyorum.

meraba kızlar, ben geldim, nasılsınız.. taa 22 nisanda randevum vardı dayanamadım, azönce hastaneye gittim, gördüm bebişimi :)) cok mutluyum, yukarı dogru cıkmaya calısıyo sonra kayıyodu :)) cok mükemmel bi duygu yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…