maşallah canımAYRICA 2GÜN İLERDE MİŞ KUZUM 3.5 CM
ben gün sayıyorum valla,ooooff offf :1no2:bi görsem iyi oldugunu içime su serpilecek..inan cinsiyete o kadar heveslenmiyorum,sadece iyi oldugunu göreyim:Saruboceq:
sinope geçen hafta çok kötüygü. işyerindeydim(( kanamam başladıktan birkaç saat sonra gidebildim hastaneye..
maşallah canımne zamandı kontrolün?
netten araştırıyım en iyisi ters rahimde bi sorun oluyomu
:1hug:ay ne güzel ben de görsem keşke hareket ettiğinimeraba kızlar, ben geldim, nasılsınız.. taa 22 nisanda randevum vardı dayanamadım, azönce hastaneye gittim, gördüm bebişimi :)) cok mutluyum, yukarı dogru cıkmaya calısıyo sonra kayıyodu :)) cok mükemmel bi duygu yaa..
jonny bıse olmas sanırımm canımm cınsıyet ıcın tahmınde bulundumu dr
:1hug:ay ne güzel ben de görsem keşke hareket ettiğini
sen de görmüşsün hareketlerini,eminim çok güzel bi duygudur cnm..ama ben göreli 3 hafta oldu...bekliyorum kontrol günümü,ama dr rahim tersliği için bi sorun olmaz demiş,stres yapma cnm..geçen cuma gittim 9+6ken ama 10+1 çıktı biz bakarken elini yüzüne götürdü nasıl şaşırdım ve heyecanlandımı anlatamam
herşey çok iyi
sadece rahim ters dedi
merak etme canım, benimde rahim arka taraftaymıs hic önemli deil dedi dr bi zararı yokmuş :))
inşallah tatlım inşallaaahh,dua et bana hersey yolunda olsun nolur,çok korkuyoruminşallah canım sende görürsün :))
test sonucların belli oldu mu cnm?sinope canım kahverengi lekelenmeler var.. kırmızı olmadıktan sonra endişe etmeyin deniliyor. bir torba dolusu ilaç verdi dr.. 5 gün yattım. bugün işteyim. bebekte bir problem görülmedi çok şükür bu ana kadar..
cumartesi ikili test için gittim. ense ölçümü yapıldı. kan verdim. :))) Allahımdan bebeğimi bana bağışlamasını dilemekten başka şu an yapacağım birşey yok..
sinope canım kahverengi lekelenmeler var.. kırmızı olmadıktan sonra endişe etmeyin deniliyor. bir torba dolusu ilaç verdi dr.. 5 gün yattım. bugün işteyim. bebekte bir problem görülmedi çok şükür bu ana kadar..
cumartesi ikili test için gittim. ense ölçümü yapıldı. kan verdim. :))) Allahımdan bebeğimi bana bağışlamasını dilemekten başka şu an yapacağım birşey yok..
göründümü karından peki benimki göründü fakat böle çok uzakta bulanık ve küçük olarak göründü
jony kız kıme gıdıon sen bende ızmıtteyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?