2010 Ekim Anneleri

sinope geçen hafta çok kötüygü. işyerindeydim(( kanamam başladıktan birkaç saat sonra gidebildim hastaneye..

:1hug:ay ne güzel ben de görsem keşke hareket ettiğini

jonny bıse olmas sanırımm canımm cınsıyet ıcın tahmınde bulundumu dr

sağol inşallah olmaz
yok cinsiyet için erken dedi 3hafta sora çağırdı ikili test için ama yaptırcakmıyım kararsızım
ctesi günü izmitte daha uzman bi doktora gidicem bakalım o neler sölücek

sinope canım kahverengi lekelenmeler var.. kırmızı olmadıktan sonra endişe etmeyin deniliyor. bir torba dolusu ilaç verdi dr.. 5 gün yattım. bugün işteyim. bebekte bir problem görülmedi çok şükür bu ana kadar..

cumartesi ikili test için gittim. ense ölçümü yapıldı. kan verdim. :))) Allahımdan bebeğimi bana bağışlamasını dilemekten başka şu an yapacağım birşey yok..

geçen cuma gittim 9+6ken ama 10+1 çıktı biz bakarken elini yüzüne götürdü nasıl şaşırdım ve heyecanlandımı anlatamam
herşey çok iyi
sadece rahim ters dedi
sen de görmüşsün hareketlerini,eminim çok güzel bi duygudur cnm..ama ben göreli 3 hafta oldu...bekliyorum kontrol günümü,ama dr rahim tersliği için bi sorun olmaz demiş,stres yapma cnm..

test sonucların belli oldu mu cnm?

ben de nisanın 2. haftası gideceğim 2li test için :)) merakla bekliyorum canım. iyi olmana çok sevindim, kahverengi lekeleri çok önemsemiyorlar, sen elinden geleni yapıyorsundur bence, hepimiz gibi...iyi olacak canım sıkılma...bebişin nasıldı çok hareketli mi?

göründümü karından peki benimki göründü fakat böle çok uzakta bulanık ve küçük olarak göründü

ilk gitmemde 5 haftalıktı ve görünmemişti, sonrakinde 8 haftalıktı göründü. ultrason eskiyse ondanda göremeyebilir canım, hic stres yapma. dr bana sadece ilişki esnasında acı yapabilir, baska bi sorun olusturmaz demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…