ya canım kilodan değil de,çok beyaz tenliyim catlaklardan cok korkuyorum:1no2:ben göbüşüm kocaman olsun istiomhep zayıftım. bide kilo alim kimse tanıyamasın beni heheh
ne güsel ya,senin göbüşün böle minik olursa catlak gibi derdin de olmaz belki fazla gerilmiycegi için karnın
bana dr herseyi yasakladı 3. aya dek,cildim cok kuru hatta bu ara pul pul oldu ama nemlendirici de yasak.nisan da baslarım artık kullanmaya yağlar,kremler falanbilmiyorum yada birden büyüyecek ben hala karnıma badem yağı filan sürmüyorom ama süren arkadaşlarım var ne yalan söyleyeyim her gün almayı unutuyorum
tabi canım orası öyle ama önleyebileceksem önlemek isterim..ilerde keşke demek istemiyorum,o yüzden kullanılabilecek olan ürünleri kullanmak istiyorum.çatlakların tedavisi olmuyo bi daha,bi de beyaz tenliyim aşırı belli olur bende:1no2:bende tombıs olıyım ıstıyorum bebişim iyi olsunda ben catlaga herseye razıyım
yaglar cok etkili oluyo mu acaba?sana dr mu söyledi acı badem yagını sürmeni?normal badem yağı sürmeyin kılları uzatır kıllı bi göbeğiniz olur 9 ay sona
ben de bebe yagı ve dr un verdiği kremi kullanmak istiyorum...bebe yagında iyisi hangisi acaba?Ben bebe yağı sürmeye başladım banyodan çıkmadan bütün vücuduma sürüyorum. Sonra bir kere daha duşu üstüme tutuyorum çıkıyorum. vıcık vıcık yağlı olmuyorsun vücudun nemli oluyor ve hoş koku. Her yerinize sürün kızlar. Göğüsle, kalçalar, Bacaklar her yerin çatlıyabilir. Ablamın kalçası çatladı, Arkadaşımın göüğsleri değişiyor.
hg canımselam güzel anneler
her gün düzenli sürmüş mü arkadasın?peki yaglanmıyo mu cilt,kıyafetlere leke olmuyo mu?nasıl kullanmıs acaba?bana arkadaşım dedi cnm. o hep sürdü. doğum yaptı şimdi hiç çatlağı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?