2010 Ekim Anneleri

ben göbüşüm kocaman olsun istiom hep zayıftım. bide kilo alim kimse tanıyamasın beni heheh

ne güsel ya,senin göbüşün böle minik olursa catlak gibi derdin de olmaz belki fazla gerilmiycegi için karnın

bilmiyorum yada birden büyüyecek ben hala karnıma badem yağı filan sürmüyorom ama süren arkadaşlarım var ne yalan söyleyeyim her gün almayı unutuyorum

bilmiyorum yada birden büyüyecek ben hala karnıma badem yağı filan sürmüyorom ama süren arkadaşlarım var ne yalan söyleyeyim her gün almayı unutuyorum
bana dr herseyi yasakladı 3. aya dek,cildim cok kuru hatta bu ara pul pul oldu ama nemlendirici de yasak.nisan da baslarım artık kullanmaya yağlar,kremler falan

bende tombıs olıyım ıstıyorum bebişim iyi olsunda ben catlaga herseye razıyım
tabi canım orası öyle ama önleyebileceksem önlemek isterim..ilerde keşke demek istemiyorum,o yüzden kullanılabilecek olan ürünleri kullanmak istiyorum.çatlakların tedavisi olmuyo bi daha,bi de beyaz tenliyim aşırı belli olur bende:1no2:

Ben bebe yağı sürmeye başladım banyodan çıkmadan bütün vücuduma sürüyorum. Sonra bir kere daha duşu üstüme tutuyorum çıkıyorum. vıcık vıcık yağlı olmuyorsun vücudun nemli oluyor ve hoş koku. Her yerinize sürün kızlar. Göğüsle, kalçalar, Bacaklar her yerin çatlıyabilir. Ablamın kalçası çatladı, Arkadaşımın göüğsleri değişiyor.

bişi olmaz inşllh. tabi beyaz tenliler daha musait çatlaklara. bol bol nemlendirici sür cnm. vucudun yağa doysun ben kumarılm.

ben de bebe yagı ve dr un verdiği kremi kullanmak istiyorum...bebe yagında iyisi hangisi acaba?

benim bir arkadaşıma doktoru badem ,susam ,fındık yağını karıştırıp sürmesini söylemiş eğer tüyleri uzatırsa yandım zaten göbüşümde hafif tüylerim var

benim kalcada ergenlik catlagı olmustu biraz,üstelik öyle asırı kilo alıp vermedim de.hamilelikte olucakları düşünemiyorum bileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…