kizlarrrrrrrrr ben geldimm tabiki guzel haberlerleeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2
anammmmmmm gormezmiyim onu ben agladim kzim ya kalbi atiyo gup gup kol tomurcuklarini oynatiyo kafasini oynatti allahim herkese yasat cok guzeldi melis ya sen anlarsin yasadin ama ben daha ilk gordum:)))))))))))
hoşgeldinnnn
anammmmmmm gormezmiyim onu ben agladim kzim ya kalbi atiyo gup gup kol tomurcuklarini oynatiyo kafasini oynatti allahim herkese yasat cok guzeldi melis ya sen anlarsin yasadin ama ben daha ilk gordum:)))))))))))
ayy canım çok sevındımmmmm masallah kuzunaaa ben daha gormedım oynamasını felan:)
ahhh ne guzel canım yaaa
ben kollarını kalbini falan gördüm ama sabit duruyodu bizimki :) bakalım belki mini mini oynamalarını görebilirim bi sonraki muayenede inşallah boshayallersmile
sana su kadarini soyliyeyim esimde girdi ultrasona dr um cagirdi inanilmazduygulandi ya minnacik ama daha kollar tomurcuk ve oynatiyo kafa desen ole masaallahhhh yavruma insallah sende en kisa zamanda hareketleri gorursun
canim benim ki daha 8+3 senin ki daha buyuk kesin gorursun oncekinde uyodur annesi:)
ben en son gordugumde 7+4 dü
canim sat a gore 8+4 ultrasona gore 8+3 delikafadulden
masallah kac cm
1.92 cm teyzesi ellerinden oper puhahhaha:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?