2010 Ekim Anneleri

ben yatarken sürüyorum. pijamalarım yağlanıo sadece ama daha erken olduğu için ve cildim kendiside yağlı olduğu için hergün sürmüyorum. heryerim sivilce oldu zaten.

hoşbulduk arkadaşlar çatlaklara bir önlem olarakta bol bol su içmek gerekliymiş önümüz yaz daha çok su içebiliriz

arkadaşlar ikili testimizi yaptırdık cumartesi günü.. ense kalınlıgımız ölcüldü allaha şükür normal 1,2 mm çıktı... kan sonuçlarını da cuma günü alıcaz inşllah her şey yolunda dır

aa badem yağı için ne demiş. benim arkta bişi yok ama bende olurmuki off napçamızı şaşırdık. şimdilik bişi yapmadı

arkadaşlar kafanızı iyice karıştırmayayım ama kakao yağı cildi bronz yapıyor bir yakınım sürdü hiç çatlamadı ama karnı ile bacakları farlı rankte bence açık tenliler sürmesin kızın karnını gördüğümde çok şaşırmıştım sanki güneşlenmiş gibiydi

arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum bugün doktora gittim doktor 8.5 haftalık sın dedi ve şuan için düşük tehlikesi geçmiş gibi görünüyor dedi benim kafama takılan bir şey var ultrason resimlerindeki crl ölçülerine bakıyorumda crl 20.8 mm yazıyor daha santim bile olmamış ama diğer burdaki arkadaşların sanki bu dönemde daha fazlaydı ölçüsü yoksa benmi yanlış hatırlıyorum yardımcı olmanızı bekliyorum arkadaşlar bu haftalarda benimle denk olan arkadaşlar varsa lütfen crl ölçülerini paylaşabilirlermi acaba

arkadaşlar merhaba uzun süredir nete giremiyordum bugün doktora gittim doktor 8.5 haftalık sın dedi ve şuan için düşük tehlikesi geçmiş gibi görünüyor dedi benim kafama takılan bir şey var ultrason resimlerindeki crl ölçülerine bakıyorumda crl 20.8 mm yazıyor daha santim bile olmamış ama diğer burdaki arkadaşların sanki bu dönemde daha fazlaydı ölçüsü yoksa benmi yanlış hatırlıyorum yardımcı olmanızı bekliyorum arkadaşlar bu haftalarda benimle denk olan arkadaşlar varsa lütfen crl ölçülerini paylaşabilirlermi acaba

almiracım 20.8 mm zaten 2 cm 8 mm demek oluyor canım çünkü 10 mm = 1 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…