2010 Ekim Anneleri

az kalmıs randevuna da,eşin ne diyor test konusunda?belki karar vermene yardımcı olur

esim yaptırmama karsı ...

sen ne düşünüyorsun canım?[/QUOTE]

canım ben yaptırmak istiyorum,benim randevum haftaya ama doktorum da bana test yapıcaz falan diye bişiy demedi...o yapmasa da ben istiycem,benim engelli bir kardesim vardı yıllar önce,ve 10 yasında vefat etti..nasıl bir duygu oldugunu biliyorum...o sebeple yaptırmak istiyorum...

:dance:

of of ne tuhaf bişi hamilelik.zaten eşimin sözü var psikolojim çok bozulur ve veremezsem yağlarımı aldırcam

valla yazamadan edemicem canim benim kayinvalidem vucudundaki karin bacak kalca vs. heryer yaglarini aldirdi biton aci cekti ve suanda eski haliyle ayni durumda iyi dusun sen bide cok gencsin canim

esim yaptırmama karsı ...

sen ne düşünüyorsun canım?

canım ben yaptırmak istiyorum,benim randevum haftaya ama doktorum da bana test yapıcaz falan diye bişiy demedi...o yapmasa da ben istiycem,benim engelli bir kardesim vardı yıllar önce,ve 10 yasında vefat etti..nasıl bir duygu oldugunu biliyorum...o sebeple yaptırmak istiyorum...[/QUOTE]

Allah rahmet eylesin..
anladım bitanem MEvlam hayırlı sonuclar almamızı nasip eder inş. iyi düşünelim iyi olsun

neyse kızlar ben cıkıyorum. esım evde ya onunla ılgılenmem lazım:) opuyorum sızı.

Allah rahmet eylesin..
anladım bitanem MEvlam hayırlı sonuclar almamızı nasip eder inş. iyi düşünelim iyi olsun[/QUOTE]

saol cnm...amin inşallah saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin ne zaman randevun canım?

ben ayın 30 unda gıderım kontrol ıcın. test yaptırmıycam dıcem bakalım ne dıcek. ayın 10 unda ıstanbula gıdıyorum. orda da annemın doktoruna gıdıcem bı bakalım belkı ıstanbuldayken ogrenırım cınsıyetını.

neyse kızlar ben cıkıyorum. esım evde ya onunla ılgılenmem lazım:) opuyorum sızı.

görüşürüz canım:)

Allah rahmet eylesin..
anladım bitanem MEvlam hayırlı sonuclar almamızı nasip eder inş. iyi düşünelim iyi olsun

saol cnm...amin inşallah saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

amiiiiiin

anladım hayırlısı olsun inş.

hemde ne dikkat diyet arti spor yapmak gerekiyo bide ayak bileginden gogusun dahil korse giyiyorsun birkac hafta onla yatiyosun mumya gibi ama tabi senin belki iyi sonuc olur ben sadece bilgilendirmek amaciyla yazdim

of ne bileyim veremezsem die kendimi böyle avutuyorum:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…