az kalmıs randevuna da,eşin ne diyor test konusunda?belki karar vermene yardımcı olur
:dance:
of of ne tuhaf bişi hamilelik.zaten eşimin sözü var psikolojim çok bozulur ve veremezsem yağlarımı aldırcam
esim yaptırmama karsı ...
sen ne düşünüyorsun canım?
valla yazamadan edemicem canim benim kayinvalidem vucudundaki karin bacak kalca vs. heryer yaglarini aldirdi biton aci cekti ve suanda eski haliyle ayni durumda iyi dusun sen bide cok gencsin canim
canım ben yaptırmak istiyorum,benim randevum haftaya ama doktorum da bana test yapıcaz falan diye bişiy demedi...o yapmasa da ben istiycem,benim engelli bir kardesim vardı yıllar önce,ve 10 yasında vefat etti..nasıl bir duygu oldugunu biliyorum...o sebeple yaptırmak istiyorum...
tamam cnm iyi akşamlarneyse kızlar ben cıkıyorum. esım evde ya onunla ılgılenmem lazım:) opuyorum sızı.
doktorum cok ısrar etmezse bende yatırmıycam test fılan.
senin ne zaman randevun canım?
neyse kızlar ben cıkıyorum. esım evde ya onunla ılgılenmem lazım:) opuyorum sızı.
Allah rahmet eylesin..
anladım bitanem MEvlam hayırlı sonuclar almamızı nasip eder inş. iyi düşünelim iyi olsun
daha sonradan dikkat etmek lazım ama
ben ayın 30 unda gıderım kontrol ıcın. test yaptırmıycam dıcem bakalım ne dıcek. ayın 10 unda ıstanbula gıdıyorum. orda da annemın doktoruna gıdıcem bı bakalım belkı ıstanbuldayken ogrenırım cınsıyetını.
kendine ii bak balum ii geceler
hemde ne dikkat diyet arti spor yapmak gerekiyo bide ayak bileginden gogusun dahil korse giyiyorsun birkac hafta onla yatiyosun mumya gibi ama tabi senin belki iyi sonuc olur ben sadece bilgilendirmek amaciyla yazdim
3. aydan sonra tedavi yapılabiliyomuş,hayırdır çürük falan mı olustu?ısrarla dişim ağrıyo başka şelerle meşgul olmaya çalıştıkca daha çok hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?