hamilelik sebebiyle mi reflü basladı yoksa var mıydı tatlım?canım doktor düzgün bir acıklama yapmadı ama reflü için 2 kutu şurup verdi.sanırım bulantılar refluden kaynaklandı.
ısrarla dişim ağrıyo başka şelerle meşgul olmaya çalıştıkca daha çok hissediyorum
sende de mi reflü var?tutkular reflü varsa zor yaa bende dün gezerken az daha sokak ortasında kusuodum allahtan yakında wc vardı.
hamilelik sebebiyle mi reflü basladı yoksa var mıydı tatlım?
gecmiş olsun,dikkatli ol cnm...yoktu canım ya acıkcası şurup ilaçta mümkün oldukça az kullanıcam nolur nolmaz.
melisesra ben de takvim istiyorum amaaaa:))) rica etsem tabii lütfen:))
kilo aldınız mı??aklıma gelmişken 1 bardak su çelim hadi:))psikopat yaptı bu hamilelik ya:))
tutkular reflü varsa zor yaa bende dün gezerken az daha sokak ortasında kusuodum allahtan yakında wc vardı.
benim de iştahım acıldı ya,ama gün gün değişiyo...bu ara coştum o ayrı:teytey:ben çok yemek yemeye basladım şişecem baya bu gıdısle:)))
benim de iştahım acıldı ya,ama gün gün değişiyo...bu ara coştum o ayrı:teytey:
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev301pr___.png
canım bunu kopyalıcaksın
kullanıcı paneline gir sol tarafta profılı duzenle var onu tıkla
en allta
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir
boyle yazı ckıcak oraya onu yapıstır onayla
abartılı kilo alırsak doktor durdurabilirsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
biri bizi durdursun
ya ya ya sa sa sa melis teyze cok yasaaaaaa tesekkur ederiz canimmmopuyorumnanaktan
oo hayırlı olsun takviminya ya ya sa sa sa melis teyze cok yasaaaaaa tesekkur ederiz canimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?