2010 Ekim Anneleri

merhaba canım,sende var mı bir değişiklik?

yoğun bir haftasonu gecirdim misafirlerle, bugünde önce kyınvalidemin evini temizledik snra kendi evimi temizledim cok yoruldum simdi oturdum. 2 nisanda kontrole gidicem inş. canım cinsiyet öğrenenler kacıncı haftada ay cok heyecanlandım.:)

sen nasılsın canım?

ah be güzelim neden yoruyosun kendini bu kadar bu dönemdelmaz:dr bu konuda uyarıyo genelde...dikkat et kendine...11-12 haftalaraı arasında ögrendiler sanırım.benim de haftaya konrolum var,arkadasları görünce ben de cok heyecanlanıyorum canım...ben de iyiyim,böyle haberlerini alınca arkadasların daha da iyi oluyorum:dance:

iyi akşamlar cnm,iyiylik ama sanırım senin bulantılarla basın dertte yine,neden gececekken geri geliyo bu bulantılar ya,agır bişiler mi yiyosunuz acaba?

galiba yemişim çünkü kilo da almışım ama ben bilmiyorum ne yediğimi.hepsi çıkıyo

ii akşamlar kızlar nasılsınız

hoşgeldiniz iyi cok sükür siz?

hoşgeldınız kızlar

hoşbulduk canım nasılsın?

bugün biraz üst üste oldu canım haklısın benimde 2 nisnda kontrol 2li test günüm aslında ama bilemiyorum hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…