selam cnm,gecmiş olsun... en bastan beri mi böyleydin?
canım sen kaçıncı haftadasın ki?kızlar benim crl 43 mm yani 4cm 3mm mi.
merhaba canım,sende var mı bir değişiklik?
çok sükür güzelim ya,hep güzel haberlerden gidiyoruz maşallah bu ara ekim annelerimize
kızlar benim crl 43 mm yani 4cm 3mm mi.
aaaakannehirama zamanla geciyo diyolar ,seninki zamanla artıyo mu yoksa?ne dedi dr?biraz tiksinmem vardı ama bu derece degildi canım o yüzden korkuyla gittim.
ah be güzelim neden yoruyosun kendini bu kadar bu dönemdeyoğun bir haftasonu gecirdim misafirlerle, bugünde önce kyınvalidemin evini temizledik snra kendi evimi temizledim cok yoruldum simdi oturdum. 2 nisanda kontrole gidicem inş. canım cinsiyet öğrenenler kacıncı haftada ay cok heyecanlandım.:)
sen nasılsın canım?
benim mide bulantılarım şiddetle geri geldi kızlar çok mutsuzum
iyi akşamlar cnm,iyiylik ama sanırım senin bulantılarla basın dertte yine,neden gececekken geri geliyo bu bulantılar ya,agır bişiler mi yiyosunuz acaba?ii akşamlar kızlar nasılsınız
hadı ya nıye oyle oldu kı acaba.
iyi akşamlar cnm,iyiylik ama sanırım senin bulantılarla basın dertte yine,neden gececekken geri geliyo bu bulantılar ya,agır bişiler mi yiyosunuz acaba?
ii akşamlar kızlar nasılsınız
hoşgeldınız kızlar
ah be güzelim neden yoruyosun kendini bu kadar bu dönemdelmaz:dr bu konuda uyarıyo genelde...dikkat et kendine...11-12 haftalaraı arasında ögrendiler sanırım.benim de haftaya konrolum var,arkadasları görünce ben de cok heyecanlanıyorum canım...ben de iyiyim,böyle haberlerini alınca arkadasların daha da iyi oluyorum:dance:
11 haftalıkcanım sen kaçıncı haftadasın ki?
ah bi bilsem canım benim annem gitti bulantı geri geldi
hoşgeldiniz iyi cok sükür siz?
hoşbulduk canım nasılsın?
bugün biraz üst üste oldu canım haklısınbenimde 2 nisnda kontrol 2li test günüm aslında ama bilemiyorum hala..
ayyy canım ya. annene mı uzuldun acaba. ilgii olur mu bılmıyorum gercı ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?