bende 12 de yatıom 12 de kalkıom heheh ama yatar yatmaz uyuyamıom hemen
kalan 5 ayda mı aldı 20 kiloyu:1shok:ee nasıl verebildi mi bari?benim arkadasim var dogurdu suanda kizi 3 aylik neyse ilk 4 ay kilo almadi sonra toplam 20 kilo aldidelikafadulden
bende seninkinden istiyorum bayıldımmmm..:)))))))))
benim arkadasim var dogurdu suanda kizi 3 aylik neyse ilk 4 ay kilo almadi sonra toplam 20 kilo aldidelikafadulden
ben de eskiden gece yarılarına kadar otururdum ama şimdi sızıyom resmen.eşimi de yatırıyom,senin yüzünden tavuklar gibi erkenden yatıyoz diee kızıyo bana:roflol:hamile olmadan once 1 den asagıya yatamazdım oglende 1 de kalkardım:))))
veremedi mi yani kiloyu?valla kizlar inanin daha gecen gittim bebisi sevmeye boyu cok uzun kzin 1.78 cm ama tabiki yarmagul gibi suanda kizzz:roflol:
bende seninkinden istiyorum bayıldımmmm..:)))))))))
canım bunu kopyalıcaksın
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pr___.png
kullanıcı paneline gir
sol tarafda profılını duzenle var ona bas
en altta
Doğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir.
buraya kopyalıcaksın onayla sonra
veremedi mi yani kiloyu?
ben de eskiden gece yarılarına kadar otururdum ama şimdi sızıyom resmen.eşimi de yatırıyom,senin yüzünden tavuklar gibi erkenden yatıyoz diee kızıyo bana:roflol:
valla kizlar inanin daha gecen gittim bebisi sevmeye boyu cok uzun kzin 1.78 cm ama tabiki yarmagul gibi suanda kizzz:roflol:
dondurma mı cekti canına.s:icecream:
topiğimizin çizelgecisi:1hug:
neyse daha 3 aylıkmıs bebegi, birkaç ay içinde verir kalanı da inşallah10 kilosunu vermis ama daha vermesi sart
gecen beni kocisim meshur bi dondurmaci var oradan dondurma aldi:) canim istedi bak yineeeeeeeeeeeeeeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?