Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.
Kadınlarda çare tükenmez..Önemli olan estetik:))
sağol iyi oldu sevindirici bebişimz büyüyor
kızlar ben yavastan kaçıyorum,kendinize ve bebeciklere dikkat edin olur mu?yarın görüşürüz herkese iyi,bulantısız,agrısız,sorunsuz geceler diliyorum..ay bu da eskiden hava durumu sunan spikerin donsuz geceler dilemesine benzedi hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi canım sana da ii geceler..güzel dileklerin için saol..yarın görüşürüz umarım...kızlar ben yavastan kaçıyorum,kendinize ve bebeciklere dikkat edin olur mu?yarın görüşürüz herkese iyi,bulantısız,agrısız,sorunsuz geceler diliyorum..ay bu da eskiden hava durumu sunan spikerin donsuz geceler dilemesine benzedi hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: havanız nasıl olursa olsun sızın havanız ıyı olsun:roflol:
iyi geceler canımmm
sen saol bye canımopuyorumnanaktanhadi canım sana da ii geceler..güzel dileklerin için saol..yarın görüşürüz umarım...
görüşürüz tatlım,iyi geceler..hep böyle gül inşallahopuyorumnanaktanbende cıkıyorum kıslar iyi gecelerrrr
saol canım,sen dea.s.güle güle ironicçim bebişine ve kendine iyi bakkk
görüşürüz tatlım,iyi geceler..hep böyle gül inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?