günaydın şeker
:1hug:
günaydınn burda hava bozuk ev iş yapmama lazım hiç istemiyorum hava çok kapalı...
hepinize günaydın arkadaşlar hepinize mutlu huzurlu bir gün diliyorum
olsun şimdilik bana ii geliyorkaydirigubbakcemile2.dün gece 2 de uyandım saat 5 e kadar mide bulantısı ,kusma vs.çok kötü bir geceydi eşimde nöbetteydi.o yüzden kendimi mutlu etmeye çalışıyorum canım benim
olsun şimdilik bana ii geliyorkaydirigubbakcemile2.dün gece 2 de uyandım saat 5 e kadar mide bulantısı ,kusma vs.çok kötü bir geceydi eşimde nöbetteydi.o yüzden kendimi mutlu etmeye çalışıyorum canım benim
nasılsın bakalım duygusal annemız:)
gece bende uyuyamadım sag kalcam bacagıma vurdu agrısı delı oldum sabahı sabh ettım derler ya öle bısey oldu:))
benım esım 7 de gıdıyo:):) uzakta ısyerı bırazcık:):) napıyosunuz bakım heeee
gece bende uyuyamadım sag kalcam bacagıma vurdu agrısı delı oldum sabahı sabh ettım derler ya öle bısey oldu:))
adıma çekmişim şekerim napayım.okuldayım aynı tas aynı hamam.kötü bir geceden sonra ii bir gün geçirmeye çalışıyorum.o yüzden öğrencilere bile hiç birşey demiyorum.sakinim bugünhihoyyyt(bakalım nereye kadar)
sakın ol sakın. dun bı kadınla tanıstım kadın ama 19 yasında yanı:) 2.5 aylık bebegı var hamıleyken cok sınırlıydım. bebegın sınırlı olcak dedıler dıyo bı gorsen 2.5aylık bebektekı sınırı dıyo. sakın ol tatlımopuyorumnanaktan
aman allah korusun.ben sinirli değilimde duygusal hırçınlığım var.endişelenince sapıtıyorum:roflol:
yok cnmc bişi demiyorum sana ben zemuszemus zor yaa mide bu. yaşamayan bilemez dikkat et kendine yavaş yavaş hareket et kalkarkenn:hulya:
Günaydın kızlar nasılsınız..
endıse hep var ya. ama haftaya bugun doktordayım:dance:
Günaydın kızlar nasılsınız..
oo senin benden önce mi bu kez randevun.tüh ne güzel beraber gidiyorduk.allah'ım inşaallah bebeklerimizi korur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?