ben güzel, anlamlı soyadımıza da uygun bir isim arastırıcam...şimdilik ben koyucam ismi cekişmesi olmadı ama zamanı gelince olur mu onu da bilemiyorumkafamçokkarıştıBen hem pek kullanılmayan hemde dini güzel anlamları olan isimlere bakıyorum..Değişik isimlerde eşime tuhaf geliyor :)) Çekişiyoruz ben koyucam ben koyucam diye kaydirigubbakcemile
iyi akşamlar cnm..benim de azaldı belirtilerim ama zaten 3. aydan sonra azalması gerekmiyo muydu?neden sorun olsun,kendini boş yere strese sokma olur mu?iyi akşamlar kızlar ben 10 haftalık hamileyim bulantılarım azaldı siz de de oluyor mu sorun yktur dimi ya
iyi akşamlar kızlar ben 10 haftalık hamileyim bulantılarım azaldı siz de de oluyor mu sorun yktur dimi ya
ee nede olsa binnur kaya...alkisalkisalkiskizlar turk malinda abiye karakteri super ya:)
bulantı olcak diye bişey yok..Benim hiç ama hiç olmadı...iyi akşamlar kızlar ben 10 haftalık hamileyim bulantılarım azaldı siz de de oluyor mu sorun yktur dimi ya
ee nede olsa binnur kaya...alkisalkisalkis
ben binnur kaya'yı yabancı damat2tan beri begeniyorum.çok komik kadın yahihoyyytsahikaya da hastaydimkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canııııımm,tekrar görüşmek üzere:1hug:fistiklarrrr vucudum yoruldu ben kacar hepinizi opuyorum iyi gecelerrrrrrrrropuyorumnanaktan
bol bol geyik yaptık cnm kötü bişi yok..hoşgeldin bu aradaselam kızlar ne var ne yok daha okuyamadım topiğin tamamını....
en azından karayolları haritasına dönmekten iyidir azalmasıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?