2010 Ekim Anneleri

kocam bi dünya dondurma almış tiksinirim die hıhh avucunu yalar
her gün 1kutu çilek yiyodum doktor kesinlikle yeme diyene kadar nası dondurmadan çilekten tiksinilirmi yaa balıkmı bu

iyi akşamlar kızlar ben 10 haftalık hamileyim bulantılarım azaldı siz de de oluyor mu sorun yktur dimi ya

Ben hem pek kullanılmayan hemde dini güzel anlamları olan isimlere bakıyorum..Değişik isimlerde eşime tuhaf geliyor :)) Çekişiyoruz ben koyucam ben koyucam diye kaydirigubbakcemile
ben güzel, anlamlı soyadımıza da uygun bir isim arastırıcam...şimdilik ben koyucam ismi cekişmesi olmadı ama zamanı gelince olur mu onu da bilemiyorumkafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlar ben 10 haftalık hamileyim bulantılarım azaldı siz de de oluyor mu sorun yktur dimi ya
iyi akşamlar cnm..benim de azaldı belirtilerim ama zaten 3. aydan sonra azalması gerekmiyo muydu?neden sorun olsun,kendini boş yere strese sokma olur mu?

sağolun kızlar bundan 8 ay önce boş gebelik geçirdim ilk bulantılar kaybolmuştu şimdi ise azaldı bayağı ondan endişem
bu arada hep takip ediyorum sizleri uzaktan arada yazıyorum sizlere
ben kesin çatlarım annemin bayağı çatlağı var karın bacak kalçada ablam da da var derim esnek değil kesin çatlayacağım çarşamba kontrolum var inşallah herşey yolundadır dr sorarım ne kullanayım diye

ritacım bulantım vardı baştan son bir iki gündür azaldı çok az anlık oluyor mesela baş dönmem devam ediyor ama bir bugün olmadı azaldı diye biraz endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…