tamam tatlım bana özelden mesaj atar mısın 10 gün sonra?çok saol ugrastırıyorum seni kusura bakma noluropuyorumnanaktanArkadaşım şuan Bodrumda Bakırköy tren istasyonunun orda prenatal tanı merkezi varrmış Doktorun ismi Ali dedi soyadını hatırlamıyor. Evde yazılıydı dedi. 10 gün sonra falan dönecek o zaman telefonunu falan herşeyi detaylı veririm.
ya sonuc kötü olursa nolur diye konusmadık ama testi yaptırmak istediğini biliyorum.sonrasını da gerek kalırsa o zaman konusuruz.şimdi düşünmek bile istemiyorum böyle şeyleri:1no2:eşim aldırmaya çok karşı
tamam tatlım bana özelden mesaj atar mısın 10 gün sonra?çok saol ugrastırıyorum seni kusura bakma noluropuyorumnanaktan
of off yaa üzüldüm:1no2:canım kocaman bebekmiş5. ayındaydı.
Allahım korusun yavrularımızı
selam kızlarr...
ya biz bugn 1o+2 olduk ve ben her an ultrasona gırıp herşey yolundamı degılmı dıye bılgılenmek ıstıyorum bu mumkun degıl tabıkı...sizdede oluyomu böyle şeyler kızlarr benım ılkı 10 haftadan snra kalbı durmuştu şimdi hp tedırgın oluyorum yaa
selam kızlarr...
ya biz bugn 1o+2 olduk ve ben her an ultrasona gırıp herşey yolundamı degılmı dıye bılgılenmek ıstıyorum bu mumkun degıl tabıkı...sizdede oluyomu böyle şeyler kızlarr benım ılkı 10 haftadan snra kalbı durmuştu şimdi hp tedırgın oluyorum yaa
amin inşallah..Allah böyle şeylerle sınamasın bizi...aynen bende oyleyım canım suereklı gormek ıstıyorum benım 2 bebegımın kalbı durdu
ALLAHIM BU YAVRUMU KORUR INSALLAH
bende kararsızım bu testı yaptırma konusunda ama dr yaptıralım dedı bılmıyorummm...aç tok falan farketmıyor dımı bu test için canım...bende cumartesi yaptırdım ikili testimi cuma günü çıkıcak sonuçlarım
aynen bende oyleyım canım suereklı gormek ıstıyorum benım 2 bebegımın kalbı durdu
ALLAHIM BU YAVRUMU KORUR INSALLAH
kızlar ben cıkıyorum,kendinize ve miniklere iyi bakın...tekrar görüşmek üzere,size iyi sohbetler opuyorumnanaktan
bır haftadır başladım cnm kullanmaya...aynu şeyleri bende yaşadım allahım korusun bebişlerimizi aspirin kulllanıyormusun
Çok ilginç neden 10. haftada böyle birşey oluyor Çok canım sıkılıyor böyle şeyler duyunca. Ceyda Düvence'de 10. haftada bebeğini kaybetti. Allahım hepimizin bebeklerini korusun. Bende senin gibi her an her saniye görmek istiyorum keşke ultroson bana takılı olsa hep görsem. Bu duygumu bastırmaya çalışıyorum artık. Bu kadar üstüne düşmek istemiyorum. Birşey olursada yiyeck ekmeği yokmuş diyorum ama inşallah olmaz.
aynu şeyleri bende yaşadım allahım korusun bebişlerimizi aspirin kulllanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?