2010 Ekim Anneleri

tamam tatlım bana özelden mesaj atar mısın 10 gün sonra?çok saol ugrastırıyorum seni kusura bakma noluropuyorumnanaktan

selam kızlarr...
ya biz bugn 1o+2 olduk ve ben her an ultrasona gırıp herşey yolundamı degılmı dıye bılgılenmek ıstıyorum bu mumkun degıl tabıkı...sizdede oluyomu böyle şeyler kızlarr benım ılkı 10 haftadan snra kalbı durmuştu şimdi hp tedırgın oluyorum yaa

aynen bende oyleyım canım suereklı gormek ıstıyorum benım 2 bebegımın kalbı durdu
ALLAHIM BU YAVRUMU KORUR INSALLAH

aynu şeyleri bende yaşadım allahım korusun bebişlerimizi aspirin kulllanıyormusun

Çok ilginç neden 10. haftada böyle birşey oluyor Çok canım sıkılıyor böyle şeyler duyunca. Ceyda Düvence'de 10. haftada bebeğini kaybetti. Allahım hepimizin bebeklerini korusun. Bende senin gibi her an her saniye görmek istiyorum keşke ultroson bana takılı olsa hep görsem. Bu duygumu bastırmaya çalışıyorum artık. Bu kadar üstüne düşmek istemiyorum. Birşey olursada yiyeck ekmeği yokmuş diyorum ama inşallah olmaz.

kızlar ben cıkıyorum,kendinize ve miniklere iyi bakın...tekrar görüşmek üzere,size iyi sohbetler opuyorumnanaktan

bende cumartesi yaptırdım ikili testimi cuma günü çıkıcak sonuçlarım
bende kararsızım bu testı yaptırma konusunda ama dr yaptıralım dedı bılmıyorummm...aç tok falan farketmıyor dımı bu test için canım...
aynen bende oyleyım canım suereklı gormek ıstıyorum benım 2 bebegımın kalbı durdu
ALLAHIM BU YAVRUMU KORUR INSALLAH

inşallah canımm kötü tecrübelermiz oldugu için böyleyiz allah korusun meleklerımızı ve bızı ınşallah....

aynu şeyleri bende yaşadım allahım korusun bebişlerimizi aspirin kulllanıyormusun
bır haftadır başladım cnm kullanmaya...

allah korusun hepımızınkını tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…