2010 Ekim Anneleri

bu arada nevyas esra akkaya ve sımge nın erkek olacak bebşleri. hatırladım kımlerdı dıye:)

evet bende saracoglundan dinlemiştim, ama bence 1-2 kereden bişi olmaz canım, valla benim canım cok istedi 2 gündür cok az yaglayıp limonlayıp yedim :))

ay çok şirin yaa yalnız erkek kıyafetı gıbımı

yok be ciddimi ama ikiside giyer dedi kız

sıbos daha cok kız kıyafetı gıbı ama:):) olsun erkekte gıyer.
olumunekankayizsmile

ay canım çok güzellll,bayıldım yaaaa...güle güle kullansın yavrucun bunları..inşallah üzerinde de görücez:dance:

inşallah boshayallersmile
cok güzelmiş canım, güle güle giysin inş :)

çok tatlıyaaaa bayıldımmm güle güle giysinnnn

sğlun teyzeleri daha iyileri sizin olsun inşallah hayırlısıyla üstlerindede görürüz :Saruboceq::Saruboceq:

kıslar ben cıkıom bırazdan kızım gelır yemek hazırlayım sonrada mısafırlerım gelır yarına ancak görusuruz öptum hepınızıde byeeeeeee

bu gece rüyamda ultrasonda doktor kıza benziyo diyodum ben biraz daha bak erkektir diyodum içimden üzülüyodum kız dediğinde ayy sadece benzetti erkek olsun diyodum
hamile kaldığım andan itibaren erkek hissediyorum kocam hariç herkes erkek diyo inşallah ctesi anlar doktor

Banada herkes erkek dedi rüyalarda hep erkek di benim gönlümde hep erkekden yanaydı ama içime kız doğuyordu bende kıza hazırladım kendimi :)) o yüzden şaşırmadım ve hayal kırıklığı yaşamadım 2. si erkek olur inşallah..

bızde de her kafadan bı ses cıkıyo. esım kız ben erkek hıssedıyorum. kız ıstıyoz bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…