kıslar dünden beri baş dönmesi bide ellerim uyusuyor neden olabilir
9+6ydı gittim 10+1 çıktı
7+2yken gittiğimde 2 gün gerideydi 4 gün ilerlemiş
Kızlar maydonoz tüketiyormusunuz hiçç.Nette maydonoz -nanenin düşük tehtidi yaptıgını duymuştum gebe kalmadan önce..Bende hamile oldugumu ögrendıgım günden berii kullanmıyorum maydonozyemek ıstıyorum yıyemıyorum sakıncası olurmukiiiii ..drlar bişi demiyo öle bısı olsa söylerler saçmamıki
erkek mı:) bende kırmızı dıye kız dedım. demekkı hesı gıyer. sıbosun dedıgı gıbı unısex demekı:)[/QUOT
yok tatlım hayvan resmıne ben erkek dedım sende kırmızıya kız dedın ...
erkekler artık bayanlarla aynı renklerı gıyınıo o pembe gömlekler falan :roflol: ama yakısana yakısıo
ay çok şirin yaa yalnız erkek kıyafetı gıbımı
olumunekankayizsmilesıbos daha cok kız kıyafetı gıbı ama:):) olsun erkekte gıyer.
ay canım çok güzellll,bayıldım yaaaa...güle güle kullansın yavrucun bunları..inşallah üzerinde de görücez:dance:
cok güzelmiş canım, güle güle giysin inş :)
çok tatlıyaaaa bayıldımmm güle güle giysinnnn
kolay gelsin canım,görüşmek üzere tekrarkıslar ben cıkıom bırazdan kızım gelır yemek hazırlayım sonrada mısafırlerım gelır yarına ancak görusuruz öptum hepınızıde byeeeeeee
kıslar ben cıkıom bırazdan kızım gelır yemek hazırlayım sonrada mısafırlerım gelır yarına ancak görusuruz öptum hepınızıde byeeeeeee
kıslar ben cıkıom bırazdan kızım gelır yemek hazırlayım sonrada mısafırlerım gelır yarına ancak görusuruz öptum hepınızıde byeeeeeee
bu arada nevyas esra akkaya ve sımge nın erkek olacak bebşleri. hatırladım kımlerdı dıye:)
Anladım canım düzenleyim onlarınkini ben kaçırmışım yazdıklarında :))
sayfa aralarında kacırabılırsın normal yanı.
O arkadaşlar listede yokmuş zaten sempatiksalakcinni sanırım fazla girmedikleri ve durumlarından haber etmedikleri için silinmişler neyse artık :))
bu gece rüyamda ultrasonda doktor kıza benziyo diyodum ben biraz daha bak erkektir diyodum içimden üzülüyodum kız dediğinde ayy sadece benzetti erkek olsun diyodum
hamile kaldığım andan itibaren erkek hissediyorum kocam hariç herkes erkek diyo inşallah ctesi anlar doktor
Banada herkes erkek dedi rüyalarda hep erkek di benim gönlümde hep erkekden yanaydı ama içime kız doğuyordu bende kıza hazırladım kendimi :)) o yüzden şaşırmadım ve hayal kırıklığı yaşamadım 2. si erkek olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?