gunaydın arkadaşlarrr nasılsınızzz
bızde de her kafadan bı ses cıkıyo. esım kız ben erkek hıssedıyorum. kız ıstıyoz bakalım hayırlısı.
slm kızlar uzun suredır pek takıp edemıyordum bişey sorcam neden listede yokum
Gönlünüze göre olur inşallah :))
slm kızlar.bugün çok yoğundum ancak sizleri okuma fırsatı buldum
ıyı sen nasılsın bakalım.
bizdede herkes erkek diyo, kız olursa sok olcaz heralde :) saglıklı olsunda hangisi olursa olsun, ben ikisinide yerimm :))
lısteye eklenıp hıc gırmeyenler oluyo dıye duzenleme yapmıstı nevyas o yuzden sende kaynamıssın arada herhalde.
sana da günaydın canım,hoşgeldingunaydın arkadaşlarrr nasılsınızzz
Ben kız olduğunu öğrenince pembe kız badisi aldım süslü püslü :) sonra hediye paketi yaptırdım eşimle evlenme yıldönümümüz için yemeğe çıkmıştık çok hoş bir ortamdı çıkardım paketi verdim eşime açtı bi bana baktı bi elindekine kızımmı olacakmış dedi bende evet dedim nasıl sevindi aşkım :)) kızlara çok düşkün şimdi akşamları prensesim diye konuşuyor kızıyla :))
ayyyy ne güzel bi süpriz olmusopuyorumnanaktanben öyle bişiy yapamam çünkü her dr randevusunda geliyo benle meraklı babakaydirigubbakcemile3Ben kız olduğunu öğrenince pembe kız badisi aldım süslü püslü :) sonra hediye paketi yaptırdım eşimle evlenme yıldönümümüz için yemeğe çıkmıştık çok hoş bir ortamdı çıkardım paketi verdim eşime açtı bi bana baktı bi elindekine kızımmı olacakmış dedi bende evet dedim nasıl sevindi aşkım :)) kızlara çok düşkün şimdi akşamları prensesim diye konuşuyor kızıyla :))
Ben kız olduğunu öğrenince pembe kız badisi aldım süslü püslü :) sonra hediye paketi yaptırdım eşimle evlenme yıldönümümüz için yemeğe çıkmıştık çok hoş bir ortamdı çıkardım paketi verdim eşime açtı bi bana baktı bi elindekine kızımmı olacakmış dedi bende evet dedim nasıl sevindi aşkım :)) kızlara çok düşkün şimdi akşamları prensesim diye konuşuyor kızıyla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?