pardon kızlar,bişiler yedim geldim
Listeye uzun süre girmeyenler ve durumundan haberdar etmeyenler siliniyor arkadaşlar listenin olduğu sayfadada yazıyor...
inş. saglıkla gelsın mınıkımız de:)
slm canım nasılsın bugun?
bızımkıde kıza duskun. daha onceden aldıkların genelde erkek ıcındı ayakkabılay fılan:)
iiyim hayatım sen?
Önceki hazırlıklardan bir tek 2 ayakkabımız erkeğe göreydi :)) dün eşyalarını dolaba yerleştirdim eşimde diyor 2. erkek olursa o zaman giyer diye :) lacivert olanın pembeside vardı o annemlerde hala alıcam :) dursunlar benim olmazsa ablamın olursa oğlu ona veririm..
saol güzelimolumunekankayizsmilesen yedin mi bakim yemeğini bıdığı ac bırakmıyosun di mi?afiyet balşeker olsunnnzemuszemus
eşimin 1 nisan dogum gunu keske ogrenebılsem cınsıyetı ama çok erken yaaa
Ben kız olduğunu öğrenince pembe kız badisi aldım süslü püslü :) sonra hediye paketi yaptırdım eşimle evlenme yıldönümümüz için yemeğe çıkmıştık çok hoş bir ortamdı çıkardım paketi verdim eşime açtı bi bana baktı bi elindekine kızımmı olacakmış dedi bende evet dedim nasıl sevindi aşkım :)) kızlara çok düşkün şimdi akşamları prensesim diye konuşuyor kızıyla :))
ayyyy ne güzel bi süpriz olmusopuyorumnanaktanben öyle bişiy yapamam çünkü her dr randevusunda geliyo benle meraklı babakaydirigubbakcemile3
nikah tarihine yetişmez mi?dün söylüyodun ya hani..eşimin 1 nisan dogum gunu keske ogrenebılsem cınsıyetı ama çok erken yaaa
aslında benim sata göre 11 hafta doldu 12. Haftaya gidiyoruz ama doktor geç hamilelik dedi o yüzden bi hafta gerideyiz benim bacağımın ağrısı dışında biz bebişimle iyiyiz sen nasılsın..
canım benım de kalçamın agrısı bacagıma vuruo gebelıkte normal herhalde bılmıyorumkı
tatlım ben 11 haftayı gectim..dr randevumda da 12 haftayı gecmiş olucam sempatiksalakcinni
saol güzelimolumunekankayizsmilesen yedin mi bakim yemeğini bıdığı ac bırakmıyosun di mi?
bızım en yakın ozel gun evlılık yıldonumumuz. hemde ılk yıldonumu ama o zamana bebek nerdeyse dogar:roflol: dogmaz da yanı hazıranda coktaaan ogrenmıs oluruz.
canım randevum haftaya,o zaman yapılcak sanırımbenim kalçam değilde sağ kasığımın ağrısı diz kapaklarıma kadar vuruyo bıcak kesiği gibi çok canım acıyo doktor ağrı kesici verdi bakalım inş geçer sen söyledinmi ağrılarını doktoruna...
benimde 6 nisan randevum var benimde 12hafta 5 günlük olacak zeka testi yaptırdınmı sen..
canım kıyatet çok güzel ya bayıldım kırmızı kırmızı...
bızım en yakın ozel gun evlılık yıldonumumuz. hemde ılk yıldonumu ama o zamana bebek nerdeyse dogar:roflol: dogmaz da yanı hazıranda coktaaan ogrenmıs oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?