2010 Ekim Anneleri

Listeye uzun süre girmeyenler ve durumundan haberdar etmeyenler siliniyor arkadaşlar listenin olduğu sayfadada yazıyor...

1 hafta gıremeyenlermı sılınıyor? o zaman kendınıde sılmen gerekır sende ılk zamanlar gıremıyordun mıden bulanıyordu vs bende aynı konumdaydım neyse

bızımkıde kıza duskun. daha onceden aldıkların genelde erkek ıcındı ayakkabılay fılan:)

Önceki hazırlıklardan bir tek 2 ayakkabımız erkeğe göreydi :)) dün eşyalarını dolaba yerleştirdim eşimde diyor 2. erkek olursa o zaman giyer diye :) lacivert olanın pembeside vardı o annemlerde hala alıcam :) dursunlar benim olmazsa ablamın olursa oğlu ona veririm..

pembe de almıssan sorun yok:):)

eşimin 1 nisan dogum gunu keske ogrenebılsem cınsıyetı ama çok erken yaaa

bızım en yakın ozel gun evlılık yıldonumumuz. hemde ılk yıldonumu ama o zamana bebek nerdeyse dogar:roflol: dogmaz da yanı hazıranda coktaaan ogrenmıs oluruz.

ayy ne güzel yaa ama benim tek başına gidip öğrenme şansım yok aslında gidebilirim ctesi belli olmadığında güzel bi süpris olur böle mavi yada pembe alıp hediyeyle öğrenmesi ama yakındada özel bigün yokkiiii
doğum günü 11mayıs oooo

ayyyy ne güzel bi süpriz olmusopuyorumnanaktanben öyle bişiy yapamam çünkü her dr randevusunda geliyo benle meraklı babakaydirigubbakcemile3

Benimkide her kontrolümüzde yanımızda ben kursa gidiyrum diye ondan gizli doktora gittim süpriz olması için :lepi:

benim kalçam değilde sağ kasığımın ağrısı diz kapaklarıma kadar vuruyo bıcak kesiği gibi çok canım acıyo doktor ağrı kesici verdi bakalım inş geçer sen söyledinmi ağrılarını doktoruna...

tatlım ben 11 haftayı gectim..dr randevumda da 12 haftayı gecmiş olucam sempatiksalakcinni

benimde 6 nisan randevum var benimde 12hafta 5 günlük olacak zeka testi yaptırdınmı sen..

canım kıyatet çok güzel ya bayıldım kırmızı kırmızı...

canım randevum haftaya,o zaman yapılcak sanırım

evlilik yıldönümümüz 3 eylül 8.ay bitmiş olcak acaba dışarı çıkıp gezmeye halim olacakmı sempatiksalakcinni

kızlar bende bugün hamile oldugumu ögrendım önerilerinizi beklıyorum herhalde kasımda benım dogum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…