buyrunnnnnnnnnemrinize amadeyim başkanım:roflol::roflol::roflol:ıronıcle senıde yardımcım yaptım puhahahahaha:roflol:
cinsiyetini söylemedi..bugün 2 doktorumada gittim..ikiside etik değil diye sölemediler..ikiside prof olacak bide:))acaba evin yanındaki tıp merkezinemi gitsem:))
ıronıcle senıde yardımcım yaptım puhahahahaha:roflol:
annem aradı abımın ıkızlerınden bırını hastaneye yatırmıslarmafoldumben
ben kendi cizelgemi zor yaptım ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende yapmıstım bı ıkı kısıye yardımcılık ıyıymıs ya:):)
buyrunnnnnnnnnemrinize amadeyim başkanım:roflol::roflol::roflol:
slmmmm hanımlar.
sayfaları oku oku bitmiyor.nevyastan sonra 2 kişi daha öğrenmiş sanırım cinsiyeti kimler bunlar.
bende yapmıstım bı ıkı kısıye yardımcılık ıyıymıs ya:):)
geçmiş olsun cnm. bu arada tünaydın ekim annişleri nasılsınız. ben yarın gidiom doktora daha fazla dayanamadım
slmmmm hanımlar.
sayfaları oku oku bitmiyor.nevyastan sonra 2 kişi daha öğrenmiş sanırım cinsiyeti kimler bunlar.
hoşgeldin cnm..ne güzel ya sen de gidiyon,güzel haberlerini alırız yarın artıkopuyorumnanaktangeçmiş olsun cnm. bu arada tünaydın ekim annişleri nasılsınız. ben yarın gidiom doktora daha fazla dayanamadım
geçmiş olsun cnm. bu arada tünaydın ekim annişleri nasılsınız. ben yarın gidiom doktora daha fazla dayanamadım
canım bisküvi pastası istedi yaa hiçde sevmem bilmiyorumkismile
yaaa ben gecen doktora gıttıgımde kız 17 haftalıktı erkek dıyordu ona banada bu kadar gecmı dıcek acep(
ben kendi cizelgemi zor yaptım ayolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sımge ve esra akkaya erkek ıkısıde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?