bence simgeninkini sata göre yap, bebişimiz dönüp dolasıp sata dönüyo yine :)
canım bisküvi pastası istedi yaa hiçde sevmem bilmiyorumkismile
sımge ve esra akkaya erkek ıkısıde:)
hoşgeldınn
desene öğrenene dek inatla doktor doktor dolaşıcan:teytey:ya biri üniversite hastanesi..biri özel..ısrarla sormama rağmen etik değil dediler..sanki ağız birliği yapmışlar..neyse ben duramam zaten giderim yarın akşam yanda var bi tıp merkezi..
Nasıl oluyor. Normalde bende 10 haftalık olmama gerekiyordu doktor geç döllenmişsin dedi 2 hafta üst üstte gittim birnde 5 haftalıktı diğerine 6. Duyunca üzülmüştüm zaten keşke 10 haftalık olsaydı.
ay canım çok saol ama sata göre 1 hafta geri...........sat:26 aralık ama ben ultrasyon hesabına göre 3 ocak olarak hesaplıyorum...........bugün 11+3 oldu
Nasıl oluyor. Normalde bende 10 haftalık olmama gerekiyordu doktor geç döllenmişsin dedi 2 hafta üst üstte gittim birnde 5 haftalıktı diğerine 6. Duyunca üzülmüştüm zaten keşke 10 haftalık olsaydı.
ay inşallah haftaya ben de görürüm böyle kıpır kıpır halini:Saruboceq:eminim cok muhtesem bi andırdudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))
benim ilk gittiğimdede sat dan 3 hafta geri dedi dr.geçen hafta gittim sattan 2 hafta geriye gelmiş.büyüdükçe sata yaklaşıyor sanırım.
çizelgem sata göre değil dr.un dediğine göre.aman geç olsun güç olmasın.nasıl bekleyeceğiz orası da muamma ama.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))
dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))
tunaydinnn guzel anniskolarrrrrrrrrr ben geldimm:) nasilsiniz sohbetleri okudum hersey yolunda dimi:)
hoşgeldin tatlım.çok şükür bu ara hep mutlu haberlerimiz oluyor,her günümüz böyle gecsin inşallah.nasılsın canım?tunaydinnn guzel anniskolarrrrrrrrrr ben geldimm:) nasilsiniz sohbetleri okudum hersey yolunda dimi:)
oy bayılırımmmm
ye tatlıyı cıkar hakkıyı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?