2010 Ekim Anneleri

bence simgeninkini sata göre yap, bebişimiz dönüp dolasıp sata dönüyo yine :)

Nasıl oluyor. Normalde bende 10 haftalık olmama gerekiyordu doktor geç döllenmişsin dedi 2 hafta üst üstte gittim birnde 5 haftalıktı diğerine 6. Duyunca üzülmüştüm zaten keşke 10 haftalık olsaydı.

ya biri üniversite hastanesi..biri özel..ısrarla sormama rağmen etik değil dediler..sanki ağız birliği yapmışlar..neyse ben duramam zaten giderim yarın akşam yanda var bi tıp merkezi..

bu hafta sonu gideceğim doktor arkadşımın bebesini 2.5 aylıkken kemik yapısından anlayıp sölemiş ablamınkinide sölemişti 2.5aylıkken benimki 11haftalık oluyo bakalım anlıcakmı
rahimin arkaya dönük olması engel olurmu acaba görmesine erkenden bilmiyorumkismile
karnımdan gene görünmücek offf

dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))

benim ilk gittiğimdede sat dan 3 hafta geri dedi dr.geçen hafta gittim sattan 2 hafta geriye gelmiş.büyüdükçe sata yaklaşıyor sanırım.
çizelgem sata göre değil dr.un dediğine göre.aman geç olsun güç olmasın.nasıl bekleyeceğiz orası da muamma ama.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

tabi gec döllenmede oluyoda, 3. ayın sonlarına dogru daha netleşiyo. banada gec döllenme demişlerdi, sata göre 1 hafta kücük demişti, en son sata göre 4 gün büyük dedi. ama ultrasonda yanılma payı oluyomus, bizim icin asıl hep sat'tır dedi dr. :)

dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))
ay inşallah haftaya ben de görürüm böyle kıpır kıpır halini:Saruboceq:eminim cok muhtesem bi andır

kızlar yavaş yetişemiom heheh hoşbuldum bu arada balum dayanamadım napim yaaaa biliom doktorda dicek. bu arada pazartesi günü moralim çok bozuldu anneme söledim bi hayırlı olsun dicei yerde yok kimseye söyleme yok kuşlarına bakma kuşa benzer saçma sapan şeyler söyledi söylediğime pişman etti beni. bi benim annemmi böyle yaaa.

İnşallah benimde öyle olur. Ben 3 ay'ı atlatmak istiyorum biran önce. İlk 3 ay tehlikeli diyorlar ya ondan.Derdim bu yani

süper ya ne mutlusundur bugün.darısı hepimize inşaallah.bende çok heyecanla bekliyorum valla ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…