şimdi kim gidip bisküvi alacak akannehir
amin canım Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...insanın içi birazda olsun rahatlıyor ne yalan söyleyim ama tabi hiçbişey kesin değil..Dua ediyorum bol bol..süper ya ne mutlusundur bugün.darısı hepimize inşaallah.bende çok heyecanla bekliyorum valla ne olacak acaba
bana da öyle garip seyler söylüyo yaslılar,yakında gözüme bant takıcam körebe gibi gezicem ortalıktakaydirigubbakcemile3kızlar yavaş yetişemiom heheh hoşbuldum bu arada balum dayanamadım napim yaaaa biliom doktorda dicek. bu arada pazartesi günü moralim çok bozuldu anneme söledim bi hayırlı olsun dicei yerde yok kimseye söyleme yok kuşlarına bakma kuşa benzer saçma sapan şeyler söyledi söylediğime pişman etti beni. bi benim annemmi böyle yaaa.
kızlar yavaş yetişemiom heheh hoşbuldum bu arada balum dayanamadım napim yaaaa biliom doktorda dicek. bu arada pazartesi günü moralim çok bozuldu anneme söledim bi hayırlı olsun dicei yerde yok kimseye söyleme yok kuşlarına bakma kuşa benzer saçma sapan şeyler söyledi söylediğime pişman etti beni. bi benim annemmi böyle yaaa.
kızlar yavaş yetişemiom heheh hoşbuldum bu arada balum dayanamadım napim yaaaa biliom doktorda dicek. bu arada pazartesi günü moralim çok bozuldu anneme söledim bi hayırlı olsun dicei yerde yok kimseye söyleme yok kuşlarına bakma kuşa benzer saçma sapan şeyler söyledi söylediğime pişman etti beni. bi benim annemmi böyle yaaa.
ben puding yapayım kasenin dibine yulaflı kaymaklı bisküvileri koyayım aynı şey kaydirigubbakcemile3
dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))
ben puding yapayım kasenin dibine yulaflı kaymaklı bisküvileri koyayım aynı şey kaydirigubbakcemile3
bende pazartesi yaşadım onu çok güzel bi duygu gercekten, zıplayıp duruyodu ya, hic yerinde duramıyodu :)) kac gündür hic gözümün önünden gitmiyoo ..
bana da öyle garip seyler söylüyo yaslılar,yakında gözüme bant takıcam körebe gibi gezicem ortalıktakaydirigubbakcemile3
ecrınece madem meraktasın gıt bakalım. duduu kız bızımkılerın de bellı olması yakındır:)
bendede 2 kuş var annem tuturmus komşuya vercem bunları hayır dıyom vrcem dıyom ben onların sesıyle huzur buluyom çok sevıyom vermem banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?