2010 Ekim Anneleri

süper ya ne mutlusundur bugün.darısı hepimize inşaallah.bende çok heyecanla bekliyorum valla ne olacak acaba
amin canım Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...insanın içi birazda olsun rahatlıyor ne yalan söyleyim ama tabi hiçbişey kesin değil..Dua ediyorum bol bol..

ecrınece madem meraktasın gıt bakalım. duduu kız bızımkılerın de bellı olması yakındır:)

bana da öyle garip seyler söylüyo yaslılar,yakında gözüme bant takıcam körebe gibi gezicem ortalıktakaydirigubbakcemile3

ben puding yapayım kasenin dibine yulaflı kaymaklı bisküvileri koyayım aynı şey kaydirigubbakcemile3

boşver canım aldırma, üzme kendini, anne işte ne dicen :))

değil değil.büyükler işte... ilk kez mi annane olacak?

dün emniyet müdürünün hanımı vardı nasıl sevindi anlatamam sanki kendi annem dikkat et artık dio çaydanlık bile kaldırtmadı bulaşığımı falan yıkadı. ben böyle mütevazi insan görmedim.

bu arada dudu ayşegüle söyle okuldaysan merak ediyordu..iyiymiş de..şimdi aramıyım okuldadır..

bendede 2 kuş var annem tuturmus komşuya vercem bunları hayır dıyom vrcem dıyom ben onların sesıyle huzur buluyom çok sevıyom vermem banane

dudu bebeği 2 kere gördüm bugün..ya zaten satın önündeymiş benimki 13+0 dedi doktor..ya uyandı sonra atlıyo zıplıyo turmanmaya çalışıyor..ne bilim ya süper ötesi bi duygu işte..:))))

bende pazartesi yaşadım onu çok güzel bi duygu gercekten, zıplayıp duruyodu ya, hic yerinde duramıyodu :)) kac gündür hic gözümün önünden gitmiyoo ..

bana da öyle garip seyler söylüyo yaslılar,yakında gözüme bant takıcam körebe gibi gezicem ortalıktakaydirigubbakcemile3

ben ne yapayım eşim belgeselden başka şey seyretmez.animal .... başta olmak üzere.evde kabuslar yaşanıyor.bakma dönme tv ye.eeee sen seyretmeyiver dimi???neymiş efendim ancak bu konular bu saatte çıkıyormuş.günlerdir bu bölümü bekliyormuş falan....bakmasamda gözüm kayıyor..delikafadulden.allah korusun.kalbimizi temiz tutalım.
en sonunda bana başka odaya gitmek düşüyor.

bendede 2 kuş var annem tuturmus komşuya vercem bunları hayır dıyom vrcem dıyom ben onların sesıyle huzur buluyom çok sevıyom vermem banane

iyi iyi bi bende değilmiş doktora sordum ben hijyee dikkat et bişi olmaz dedi. zaten eşim elletmio kafesi falan o temizlio.

meliscim ironic cim cok iyiyim sagolum 10 numara:) sizlerinde bebeklerinizinde iyi oldugunu okuyunca acayip mutlu oluyorum huzur geliyo insana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…