2 sene önce aynı okulda çalıştık...
inşallah bende yarın güzel haberlerle gelirim
kizlar cok hizli akiyo konular ama benim muhabbet kusum 4 gun once vefat etti allah kimseye yasatmasin cok uzuluyo insan 8 sene yasadi ve hayatimda bu kadar zeki bi kus gormemistim
hanımlar ama şunu bire bir duydum; neyi mi dinleyin...
geçmiş zaman tv de izlemiştim sanırım.emel sayının annesi hamile iken çarşıda dolaşmaya çıkmış.bir oyuncakçı vitrininde sarışın renkli gözlü çok güzel bir kız bebek görüyor ve dayanamayıp alıyor.allahım bu kadar güzel olsun diye hep o oyuncak bebeğe bakıyor.ve rabbim ona böyle bir bebek hediye ediyor.
annesi babası esmermiş sanırım.
evet evet...severim keratayı:))ordan ortak arkadaslarınız vardı yanı:)
ben de bunun batıl oldugunu düşünüyordum gercek olabilir mi kibilmiyorumkismilehanımlar ama şunu bire bir duydum; neyi mi dinleyin...
geçmiş zaman tv de izlemiştim sanırım.emel sayının annesi hamile iken çarşıda dolaşmaya çıkmış.bir oyuncakçı vitrininde sarışın renkli gözlü çok güzel bir kız bebek görüyor ve dayanamayıp alıyor.allahım bu kadar güzel olsun diye hep o oyuncak bebeğe bakıyor.ve rabbim ona böyle bir bebek hediye ediyor.
aaa gecti :bbo:noldu ya yemegi fazla mı kacırdım acaba
hanımlar ama şunu bire bir duydum; neyi mi dinleyin...
evet evet...severim keratayı:))
ah canim bebisimi goruceksin yarin ben sana sunu soylim teyzesi olarak bebis cok ama cok iyi annesi sende pozitif ol ki yari sana benim ki gibi el sallasinolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 ben pek inanmıyorum ya böyle şeylere
nevyaz almadın galiba ben mesaj attım sana özelden beimde erkek yaz listene
melisesra senin randevun yarın mı tatlım?
kamyas adlı arkadasın avatarını, ne derler tam olarak bilmiyorum da hani yazılarımızın göründüğü yer var ya orda ve herkeste gördüm...anlatabildim mi acababilmiyorumkismilene oldu gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?