2010 Ekim Anneleri

of of ne çok heyecanlandım şimdi yavaş yavaş 2 litestler ,cinsiyetler belli olmaya başladı.ne heyecanlı bi süreç bu

sırnaşık şeysırnaşık şey

bendede 2 kuş var annem tuturmus komşuya vercem bunları hayır dıyom vrcem dıyom ben onların sesıyle huzur buluyom çok sevıyom vermem banane

ay sevindim bi bende değilmiş bu dert kafamızda olmayan şeyleri sokuolar kafamıza. töbe töbe içimizi ferah tutalım düşünmeyelim batıl inançlar bunlar.

gecen sene agustosda hamıleydım herkes dıyordıkı tüylü şeylere bakma tüylü olurmus bebek:)))))
iyi de ben de gecen gün fear factor izliyodum;yılanlar,çıyanlar,kurbagalar,böcükler...ben ayvayı yedim o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meliscim ironic cim cok iyiyim sagolum 10 numara:) sizlerinde bebeklerinizinde iyi oldugunu okuyunca acayip mutlu oluyorum huzur geliyo insana :)
değil mi ya??eskiden korkuyla giriyodum topiğe,ay kötü bişi var mı acaba diye,şimdi bi hevesle giriyorum acaba nasıl güzel haberler duyucam diyehihoyyyt

kizlar cok hizli akiyo konular ama benim muhabbet kusum 4 gun once vefat etti allah kimseye yasatmasin cok uzuluyo insan 8 sene yasadi ve hayatimda bu kadar zeki bi kus gormemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…