iyi iyi bi bende değilmişdoktora sordum ben hijyee dikkat et bişi olmaz dedi. zaten eşim elletmio kafesi falan o temizlio.
evet cnm ilk anane oluşu. insan önce bi hayırlı olsun der yaaaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeyben ne yapayım eşim belgeselden başka şey seyretmez.animal .... başta olmak üzere.evde kabuslar yaşanıyor.bakma dönme tv ye.eeee sen seyretmeyiver dimi???neymiş efendim ancak bu konular bu saatte çıkıyormuş.günlerdir bu bölümü bekliyormuş falan....bakmasamda gözüm kayıyor..delikafadulden.allah korusun.kalbimizi temiz tutalım.
en sonunda bana başka odaya gitmek düşüyor.
bendede 2 kuş var annem tuturmus komşuya vercem bunları hayır dıyom vrcem dıyom ben onların sesıyle huzur buluyom çok sevıyom vermem banane
ben ne yapayım eşim belgeselden başka şey seyretmez.animal .... başta olmak üzere.evde kabuslar yaşanıyor.bakma dönme tv ye.eeee sen seyretmeyiver dimi???neymiş efendim ancak bu konular bu saatte çıkıyormuş.günlerdir bu bölümü bekliyormuş falan....bakmasamda gözüm kayıyor..delikafadulden.allah korusun.kalbimizi temiz tutalım.
en sonunda bana başka odaya gitmek düşüyor.
iyi de ben de gecen gün fear factor izliyodum;yılanlar,çıyanlar,kurbagalar,böcükler...ben ayvayı yedim o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gecen sene agustosda hamıleydım herkes dıyordıkı tüylü şeylere bakma tüylü olurmus bebek:)))))
evet:)))duduu ve rıta sız normalde de mı tanısıyonuz?
iyi de ben de gecen gün fear factor izliyodum;yılanlar,çıyanlar,kurbagalar,böcükler...ben ayvayı yedim o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
değil mi ya??eskiden korkuyla giriyodum topiğe,ay kötü bişi var mı acaba diye,şimdi bi hevesle giriyorum acaba nasıl güzel haberler duyucam diyehihoyyytmeliscim ironic cim cok iyiyim sagolum 10 numara:) sizlerinde bebeklerinizinde iyi oldugunu okuyunca acayip mutlu oluyorum huzur geliyo insana :)
evet:)))
değil mi ya??eskiden korkuyla giriyodum topiğe,ay kötü bişi var mı acaba diye,şimdi bi hevesle giriyorum acaba nasıl güzel haberler duyucam diyehihoyyyt
evet ya maasallah ekim annelerine nazar degmesin
ne guzel ya:)
selam kızlar nasılsınız bulantılarınız ne alemde ben su içemiyorum yaa içsemde çıkıyo
evet ya maasallah ekim annelerine nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?