o zaman spinal ne?epıdural belden uyusturma kızlar. yanı sezeryan olanı da var normalı de.
slm hosgeldın. Gıresunlu musun sen?
evet boyu 1.6 cm olmus cok gzueldı resmen asık oldum ona yaaa :)))
cok endıselenmıstım ama hersey yolunda bebegım buyuyor hepımız boyle guzel guzel haberlerle gelırız ınsallah kımse acı yasamasın Rabbımvereliniortak
o zaman spinal ne?
sarmayı yapan bennn:).
selam kızlar ,,bugün kan sonuçlarımı aldımm hemoglabinim baya yükselmiş 13,2 kanda bir problemim yok çok şükür ama idrarımda protein çıktı bgn tekrar idrar vericem:hulya:
işte eger epidural ve normal olsun istiyorum,bi aksilik olmazsa...ama bu tarz müdahalelerin riskleri var diyolarevet canım hıssetmıyosun.
eşim bulancaklı ben degil :))
ay ama cok riskli bölgeler bunlar di mi?Standart
Mesaj Linki
canım epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.sipinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor ama bu tanımlar tam olarak böyle değil aslında.kolay anlayabilmen için kabaca yazdım.ikisi de çok farklı değil..yani epiduralden biraz daha derin diyebiliriz.sezeryanda epidural ve spinal ikiside birlikte olabilir.
maş. canım bende bekliyorum taze yaprak çıksın da annem yapsın diye. bende pazara gidecek lüks yok henüz. belkim haftaya saatler alınınca iş çıkışı gidebilirim artık.. o zaman da annem kafa buluyor benle pazarı taşırsın artık eve diye..
şu bahsettiğin halleyli tarife de bakacağım. zavallı kocişimi pek ihmal ettim bu aralar.. accık tatlı mamalar yapim de gözü gönlü açılsın.. ayyy bi tanem benim çok sevesim geldi şimdik onu.. Şeniz bi arim bakim.
pinguuuuu gözün aydın canım benim.. yerimseniben cuma da ben gidiyorum nasipse..
hoşgeldın canım gozunaydınnnnn
ay ama cok riskli bölgeler bunlar di mi?
anladım. Benımde bı arkadasım vardı da oralıydı.
işte eger epidural ve normal olsun istiyorum,bi aksilik olmazsa...ama bu tarz müdahalelerin riskleri var diyolar
benımde kayınvalıdem toplamıs bahceden yaprak yapım dedım:)
hadı ınsallah senın de guzel haberlerını beklıyoruzzz :)))amin canımmm bende yarın sabah gıdıyorumm
pinguuu cnm maşallah o meleğine yesinler onu gözünaydın cnmcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?