2010 Ekim Anneleri

selam kızlar ,,bugün kan sonuçlarımı aldımm hemoglabinim baya yükselmiş 13,2 kanda bir problemim yok çok şükür ama idrarımda protein çıktı bgn tekrar idrar vericem:hulya:

benım gorumcem epıdural aneztezıyle oldu. cok memnun ama bılmıyorum ya.

amin canımmm bende yarın sabah gıdıyorumm

Mesaj Linki
canım epiduralda omurilik zarının etrafı uyuşturuluyor.sipinalde ise aralığa yani, beyin-omurilik sıvısınının içine anestezik madde veriliyor ama bu tanımlar tam olarak böyle değil aslında.kolay anlayabilmen için kabaca yazdım.ikisi de çok farklı değil..yani epiduralden biraz daha derin diyebiliriz.sezeryanda epidural ve spinal ikiside birlikte olabilir.

sarmayı yapan bennn:).

maş. canım bende bekliyorum taze yaprak çıksın da annem yapsın diye. bende pazara gidecek lüks yok henüz. belkim haftaya saatler alınınca iş çıkışı gidebilirim artık.. o zaman da annem kafa buluyor benle pazarı taşırsın artık eve diye..
şu bahsettiğin halleyli tarife de bakacağım. zavallı kocişimi pek ihmal ettim bu aralar.. accık tatlı mamalar yapim de gözü gönlü açılsın.. ayyy bi tanem benim çok sevesim geldi şimdik onu.. Şeniz bi arim bakim.

pinguuuuu gözün aydın canım benim.. yerimseniben cuma da ben gidiyorum nasipse..

ay ama cok riskli bölgeler bunlar di mi?

benımde kayınvalıdem toplamıs bahceden yaprak yapım dedım:)

işte eger epidural ve normal olsun istiyorum,bi aksilik olmazsa...ama bu tarz müdahalelerin riskleri var diyolar

var evet. belden ıgne yapıldıgı ıcın felc olma durumu varmıs sanırım. bıde gorumcem dogumdan memnundu ama o ıgne yapılırken ıkı kat olmanı ıstıyolar dedı. koca karınla zor oluyo dedı. duzgun duramazsan tehlıke artıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…