aslında bende normal ıstıyorum ama son haftalarda doktor parmakla bakıyormus o korkutuyor beni(([/QUOTEACILMA OLUP OLMADINA BAKIYOR DOKTORLAR BİRDE SON HAFTALARDA SÜREKLİ NTS GİRİLİCEK SANCILARA VE BEBEK KALP ATIŞINA BAKMAK İÇİN
aslında bende normal ıstıyorum ama son haftalarda doktor parmakla bakıyormus o korkutuyor beni((
beni de lavman,sonda,dogum,çatı muayenesi ve sezeryanda bogaza sokulan o boru mu ne varmıs o korkutuyoo allahım kabus gibieyvahedigeldismileaslında bende normal ıstıyorum ama son haftalarda doktor parmakla bakıyormus o korkutuyor beni((
aslında bende normal ıstıyorum ama son haftalarda doktor parmakla bakıyormus o korkutuyor beni(([/QUOTEACILMA OLUP OLMADINA BAKIYOR DOKTORLAR BİRDE SON HAFTALARDA SÜREKLİ NTS GİRİLİCEK SANCILARA VE BEBEK KALP ATIŞINA BAKMAK İÇİN
evet canım çatı muayenesı yapıyormus normal yapabılırmısın dıye
beni de lavman,sonda,dogum,çatı muayenesi ve sezeryanda bogaza sokulan o boru mu ne varmıs o korkutuyoo allahım kabus gibieyvahedigeldismile
tamam cnm iyi uykular sana,yine gelyerimsenibenkızlar cok uykum var ben cıkıyorum kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakın gorusuruz
bıde normal dogumda doktor gelıp elle muayene edıyomus. o cok kotu dıyolar ya. ıkıde bır de bakıyomus rahım ecıldı mı dıye. elını sokuyomus fılan ayyyyeyvahedigeldismile
ay ne biliyim rahat nefes alsın ameliyat esnasında die mi nekafamçokkarıştıboru muuuuueyvahedigeldismile
sadece sordum şimdiden ne düşünüyor arkadaslar diye,bir de dogum sekilleri hakkında fazla bilgim yok...bilenler anlatır diye sordumopuyorumnanaktan
beni de lavman,sonda,dogum,çatı muayenesi ve sezeryanda bogaza sokulan o boru mu ne varmıs o korkutuyoo allahım kabus gibieyvahedigeldismile
onun da riski var sanırım,bi de belim zaten sorunlu benim..daha da kötü olur mu diye düşünüyorum öyle bi müdahaleden sonraduyduğumuz gördüğümüz hep epidurelin belden yapılan iğne olduğu..ben spinali bilmiyorum henüz. biraz daha geçsin doktorumla kunuşacağım. şimdi sorsam acelesi ne der aklinialirimsmile
Bebişlerimizi kucagımıza aldımızda acı kalmaz emin olun
gece 12 den sonra bırsey yeme lavman olmazssın:)
sondadan bende tırsıyom:)))
o boru ne ıcınmıs kız ılk defa duydum
iyi o zaman lavmandan yırttık.galiba genel anestezi yapılınca bogaza sokuyolarmıs rahat nefes alsın diye mi ne?bi kaç kişiden duymustum..bu da ses tellerini ve bogazı tahriş ediyomus..gece 12 den sonra bırsey yeme lavman olmazssın:)
sondadan bende tırsıyom:)))
o boru ne ıcınmıs kız ılk defa duydum
merhaba kızlar
yazdıklarınıza bi bakayım dedimde anam gözüm korktuuu
iyi o zaman lavmandan yırttık.galiba genel anestezi yapılınca bogaza sokuyolarmıs rahat nefes alsın diye mi ne?bi kaç kişiden duymustum..bu da ses tellerini ve bogazı tahriş ediyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?