2010 Ekim Anneleri

aslında bende normal ıstıyorum ama son haftalarda doktor parmakla bakıyormus o korkutuyor beni((

bıde normal dogumda doktor gelıp elle muayene edıyomus. o cok kotu dıyolar ya. ıkıde bır de bakıyomus rahım ecıldı mı dıye. elını sokuyomus fılan ayyyyeyvahedigeldismile

sadece sordum şimdiden ne düşünüyor arkadaslar diye,bir de dogum sekilleri hakkında fazla bilgim yok...bilenler anlatır diye sordumopuyorumnanaktan

duyduğumuz gördüğümüz hep epidurelin belden yapılan iğne olduğu..ben spinali bilmiyorum henüz. biraz daha geçsin doktorumla kunuşacağım. şimdi sorsam acelesi ne der aklinialirimsmile

beni de lavman,sonda,dogum,çatı muayenesi ve sezeryanda bogaza sokulan o boru mu ne varmıs o korkutuyoo allahım kabus gibieyvahedigeldismile

gece 12 den sonra bırsey yeme lavman olmazssın:)
sondadan bende tırsıyom:)))
o boru ne ıcınmıs kız ılk defa duydum

duyduğumuz gördüğümüz hep epidurelin belden yapılan iğne olduğu..ben spinali bilmiyorum henüz. biraz daha geçsin doktorumla kunuşacağım. şimdi sorsam acelesi ne der aklinialirimsmile
onun da riski var sanırım,bi de belim zaten sorunlu benim..daha da kötü olur mu diye düşünüyorum öyle bi müdahaleden sonra

gece 12 den sonra bırsey yeme lavman olmazssın:)
sondadan bende tırsıyom:)))
o boru ne ıcınmıs kız ılk defa duydum
iyi o zaman lavmandan yırttık.galiba genel anestezi yapılınca bogaza sokuyolarmıs rahat nefes alsın diye mi ne?bi kaç kişiden duymustum..bu da ses tellerini ve bogazı tahriş ediyomus..

iyi o zaman lavmandan yırttık.galiba genel anestezi yapılınca bogaza sokuyolarmıs rahat nefes alsın diye mi ne?bi kaç kişiden duymustum..bu da ses tellerini ve bogazı tahriş ediyomus..

uyuttuktan sonra sokuyolardır onu herhalde dımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…