ooo yaprak sarmasımı hemde taze haaaaaaa banada gönder yoksaaklinialirimsmileyoksa gebertirm senikaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
ay ama cok riskli bölgeler bunlar di mi?
inşallah canım...ne zaman olucan tekrar tahlil,ac karnına yaptırıyosun di mi?sağol cnmcm inş.idararımda da bişi olmazeyvahedigeldismile
güzel yer giresun seviyorum
tabi bebişler 37. haftayı beklerlersesempatiksalakcinniriskli tabi ben en son gittigimde druma normal dogum istiyorum dedim 37 ci hafta karar vericez cunku 3 madde var dedi yolunda gitmesi gereken 1. bebegin kilosu, 2. bebegin yonu, 3. senin citan yani citanin dar veya genisliginin olcusu
riskli tabi ben en son gittigimde druma normal dogum istiyorum dedim 37 ci hafta karar vericez cunku 3 madde var dedi yolunda gitmesi gereken 1. bebegin kilosu, 2. bebegin yonu, 3. senin citan yani citanin dar veya genisliginin olcusu
inşallah canım...ne zaman olucan tekrar tahlil,ac karnına yaptırıyosun di mi?
hadı ınsallah senın de guzel haberlerını beklıyoruzzz :)))
tesekkur ederım esengulcum hepımızınkıne masallah olsun
o da cok büyük bir ameliyat amaeyvahedigeldismilearkadaslar arkadasım dogum yaptı spınal anestezıyle boyun bel agrısından duramıyorben de oyle ıstıyordum ama vazgectım bır arkadasım da bugun dogrudu ogleden sonra zıyaretıne gtık normal sezeryana gırmıs tum uyumus oburu kadar kotu gorunmedı gozume memnun kaldıgını soyledı ben de kesın sezeryan olucam ama hangısı kesın kararı doktorumla konusarak verıcem
tabi bebişler 37. Haftayı beklerlersesempatiksalakcinni
o da cok büyük bir ameliyat amaeyvahedigeldismile
sadece sordum şimdiden ne düşünüyor arkadaslar diye,bir de dogum sekilleri hakkında fazla bilgim yok...bilenler anlatır diye sordumopuyorumnanaktankızlar hamilelik bitmiş doğuma geçmişiz zemuszemus bakalım hepimiz için hayırlısı olur inş. bende epidurelli normal istiyorum da bakalım bizim bebikte isteyecek mi günü gelince normal doğumu..
balum nasıl resim ekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?