kızlar muhabbetimiz çokk güzel lakin ben çıkmalıyım şimdik. hepinizi çok çok öpüyorum. bebiklerinize ve sizlere iyi akşamlar. sağlıkla ve iyi haberlerle görüşelim yarın inş. a.s.
esracım sabah gidecekmişsin doktora, geldiğinde burada olurum ama şimdiden dualarım seninle. inş. iyi haberlerle bekliyoruz seni..
hadi görüşürüz anaccııımmmm...
16 gun hastanede yattım ben 14 şubatta yattım ay basında cıktım
tüp bebekden dolayı karnım su topladı benım 9 aylık gıbı şişti
3 kere su aldılar göbeğimden cok kötuydu((
güle güle tatlım,görüşmek üzere:1hug:kızlar muhabbetimiz çokk güzel lakin ben çıkmalıyım şimdik. hepinizi çok çok öpüyorum. bebiklerinize ve sizlere iyi akşamlar. sağlıkla ve iyi haberlerle görüşelim yarın inş. a.s.
esracım sabah gidecekmişsin doktora, geldiğinde burada olurum ama şimdiden dualarım seninle. inş. iyi haberlerle bekliyoruz seni..
kızlar muhabbetimiz çokk güzel lakin ben çıkmalıyım şimdik. hepinizi çok çok öpüyorum. bebiklerinize ve sizlere iyi akşamlar. sağlıkla ve iyi haberlerle görüşelim yarın inş. a.s.
Çok geçmiş olsun canım. Allahım inşallah sana bebişini nasip eder inşallah canım.
kızlar bende çıkıyorum cümleten hayırlı akşamlar
yarın görüşürüz inş
bebişlerinize ve kendinize dikkat edinnnopuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum cümleten hayırlı akşamlar
yarın görüşürüz inş
bebişlerinize ve kendinize dikkat edinnnopuyorumnanaktan
burdayız yawsempatiksalakcinnibi yandan iş yapıyom ne bağırıyonlaelaelaelaelae
kızlar sakin aaa süre belirleyemde sırayla yazalım bari heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?