2010 Ekim Anneleri

saol cnm cvp verdiğin için evet özelde oldukça külfetli ben ilk hamileliğimde renkli ultrasona falan girmedim ama diğer olması gereken tüm testlerimi yaprtımıştım bilemiyorum kararsızım şimdi bu kdr para ödemekte.

16 gun hastanede yattım ben 14 şubatta yattım ay basında cıktım
tüp bebekden dolayı karnım su topladı benım 9 aylık gıbı şişti
3 kere su aldılar göbeğimden cok kötuydu ((
of canım ya,çok gecmişler olsun:teselli:bi daha aynı sorunu yasamazsın di mi?

yok balum kalsın ben beceriksiz çıktım
merak ediyosan ben sana maille yolliyim
masnden

of canım ya,çok gecmişler olsun:teselli:bi daha aynı sorunu yasamazsın di mi?

saol canımm yok çok şükür geçtii
hastaneyken bebişlerimde benımleydı onlar ıcın katlandım herkes aldır dıyordu ben kıyabılırmıyım hiç onlara insallah yavrumda bırakmaz annesini:gitme:

delikafadulden delikafadulden kadın suya doğuracakmış bırakmamışlar yaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

:roflol::roflol:

canım genelde istiycek tüm doktorlar ama devletten al randevunu çok pahalı o testler

töbe töbe,allah korusun kızdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

16 gun hastanede yattım ben 14 şubatta yattım ay basında cıktım
tüp bebekden dolayı karnım su topladı benım 9 aylık gıbı şişti
3 kere su aldılar göbeğimden cok kötuydu ((

ay canım çok geçmiş olsun allah sana doğumun en kolayını versin inş..

delikafadulden delikafadulden kadın suya doğuracakmış bırakmamışlar yaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:

canım genelde istiycek tüm doktorlar ama devletten al randevunu çok pahalı o testler

kaydirigubbakcemile3

ay canım çok geçmiş olsun allah sana doğumun en kolayını versin inş..[/QUOTE]

saol canımmm hepimize inşallahhh

saol canımm yok çok şükür geçtii
hastaneyken bebişlerimde benımleydı onlar ıcın katlandım herkes aldır dıyordu ben kıyabılırmıyım hiç onlara insallah yavrumda bırakmaz annesini:gitme:
allah korusun bitanem,allahın izniyle o da bırakmıycak seniopuyorumnanaktan

kızlar muhabbetimiz çokk güzel lakin ben çıkmalıyım şimdik. hepinizi çok çok öpüyorum. bebiklerinize ve sizlere iyi akşamlar. sağlıkla ve iyi haberlerle görüşelim yarın inş. a.s.

esracım sabah gidecekmişsin doktora, geldiğinde burada olurum ama şimdiden dualarım seninle. inş. iyi haberlerle bekliyoruz seni..

hadi görüşürüz anaccııımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…