canlı canlı mı aldılar:1shok::1shok:benım göbek deliğimin yanından 3 kere koca iğneyle su aldılar 1 ay once normal dogumuda yaparım yanı ne var dimi:))
nsıl cektin be kuşum?ya da neden cektin?
bu 200 tl tüm kurs ücreti mi aylık mı canım?ben zimirdeyim burda gittim 200 tl ve 8 hafta sürüyor. bebek bakımı vb de anlatılıyor. sonuça bi özel dr muayene parası, tabi imkanı olanlar için ama bizim de swüper değil durum ama gittim iyki gitmişim...
Hosgeldin kuzuuummm a.s.
ben en son 6haftalıkken gitmiştim simdi cumartesi günü gidicem kısmet olursa. Benim doktorum istemiyormuş ikili test felan allah korusun birsey olsa aldıracakmısın diyormuş.ama ben yaptırıcam. Kayınvalidem randevumuzu da aldı Marmara Üniversitesi hastanesindeeke ücretsz yaptırıcam 1nisana gün verdiler.Özel hastaneler de fiyatlar pahalı.
canlı canlı mı aldılar:1shok::1shok:
bu 200 tl tüm kurs ücreti mi aylık mı canım?
of canım ya,çok gecmişler olsun:teselli:bi daha aynı sorunu yasamazsın di mi?16 gun hastanede yattım ben 14 şubatta yattım ay basında cıktım
tüp bebekden dolayı karnım su topladı benım 9 aylık gıbı şişti
3 kere su aldılar göbeğimden cok kötuydu((
aa cok iyiymiş,ben cok daha pahalı oldugunu düşünmüştüm.bi arastırayım bakalım,çok saolvereliniortaktüm kurs ücreti canım..
yok balum kalsın ben beceriksiz çıktım
merak ediyosan ben sana maille yolliyim
masnden
aa cok iyiymiş,ben cok daha pahalı oldugunu düşünmüştüm.bi arastırayım bakalım,çok saolvereliniortak
of canım ya,çok gecmişler olsun:teselli:bi daha aynı sorunu yasamazsın di mi?
saol canımm yok çok şükür geçtii
hastaneyken bebişlerimde benımleydı onlar ıcın katlandım herkes aldır dıyordu ben kıyabılırmıyım hiç onlara insallah yavrumda bırakmaz annesini:gitme:
kızlar doktorum benden 14 nisanda renkli ultrason ve 2 li test verdi 3 ayımı doldurmuş olucam o zamana kadar sizlerdende doktorunuz istedimi ben genelde her hastamdan isterim dedi ve fiatıda baya bi tuzlu. bu arada ben b.çekmece kolon hastanesine gidiyorum aranızda oraya giden varmı acaba
töbe töbe,allah korusun kızdelikafadulden
16 gun hastanede yattım ben 14 şubatta yattım ay basında cıktım
tüp bebekden dolayı karnım su topladı benım 9 aylık gıbı şişti
3 kere su aldılar göbeğimden cok kötuydu((
bırakmaz annesı bırakmaz.
delikafadulden delikafadulden kadın suya doğuracakmış bırakmamışlar yaaaaa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
allah korusun bitanem,allahın izniyle o da bırakmıycak seniopuyorumnanaktansaol canımm yok çok şükür geçtii
hastaneyken bebişlerimde benımleydı onlar ıcın katlandım herkes aldır dıyordu ben kıyabılırmıyım hiç onlara insallah yavrumda bırakmaz annesini:gitme:
allah korusun bitanem,allahın izniyle o da bırakmıycak seniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?